søndag 5. april 2015

Blomsterpyntet festbord


Våren er over oss og det er atter en tid for bryllup, konfirmasjoner og dåp.
Noen velger å ha festivitasen hjemme mens andre leier lokaler. Et felles must er blomster på bordene. Det frisker opp et langbord,og kan myke opp et ellers sterilt lokale.
Du trenger slettes ikke bruke mye av budsjettet på bestilte blomsteroppsatser. Mye kan du gjøre selv, med litt hamstring av hermetikk, syltetøy- og sjokolademelkglass i månedene før.Nå finnes det jo grenser for hvor mye hermetikkmat vi klarer å trykke i oss på noen uker, så hør med familie og venner om de kan ta vare på emallasje også.
Poenget er å bruke disse som vaser til avskårne blomster. Noe av det fineste (og rimeligste) jeg vet er markblomster, men bruk de blomstene hovedpersonen(e) liker best.


Jeg har vasket og tørket hermetikk og syltetøyglass. Deretter har de fått to runder med hvit spraymaling. Sett glass og burker på hodet, og spray i vei. Gjøres utendørs og helst nå 
vindstyrken er under 5!


Ønsker du et renere uttrykk kan du bruke glassflasker. Mine har inneholdt sjokolademelk, men er perfekt som vaser også. Lurer du på hvordan du fjerner etikketer med lim, lar dette seg lett løsne ved å ha flaskene i kaldt vann noen timer.God feiring!

10 kommentarer:

 1. great pictures
  very beautiful
  http://obatherballukabekasjerawat33.wordpress.com/

  SvarSlett
 2. That is an extremely smart written article. I will be sure to bookmark it and return to learn extra of your useful information. Thank you for the post. I will certainly return.

  SvarSlett
 3. To find a higher exposure for your products or personality, being present on social website such as Twitter is crucial in recent times. buy twitter followers

  SvarSlett