tirsdag 28. mai 2013

WOW!!

Tusen millioner takk for alle positive tilbakemeldinger, heia-rop og lykkeønskninger! Jeg + Tone synes det er stor stas at dere har troen på butikken, og det gjør samtidig åpningen litt mindre skremmende. 
Jeg er overbevist om at vi bør ha større fokus på gjenbruk, og at det er gull å ta vare på møbler fra fortiden. Det er en del av vår historie, og ikke minst er det håndverk som fortjener å skinne. Man får også et kult og unikt møbel som en ikke finner på en svipptur til IKEA!
Jeg skal ikke skjule at det er mye jobb. Timer går unna med pussing, gnikking, lakking og maling av strøk. Men jeg storkoser meg!10 kommentarer:

 1. Åååå, hvor var dere da jeg bodde i Bergen i sju år? ;) Neste gang jeg er tilbake i finbyen skal jeg definitivt komme innom!

  SvarSlett
 2. Lykke til med butikken!! Nydelige fargekombinasjoner! Jeg elsker teakmøbler + gjenbruk.

  SvarSlett
 3. Du er kjempeflink Christine så dette blir bra. Gratulerer med butikken:-) Gjenbruk er noe jeg virkelig brenner for! I jobben min har jeg ikke tid og mulighet til å pusse opp de fine tingene jeg får i butikken, men jeg prøver å inspirer kundene og gi tips og råd og det er også gøy! Lykke til videre:-)

  SvarSlett
 4. Så spennende med butikk! Lykke til!!!!!
  Ser fram til å følge prosessen, og kanskje er jeg så heldig at jeg får tittet innom en gang! :)
  Fortsatt fin uke!
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 5. Dette blir SÅ bra! Kan nesten ikke vente til dere skal åpne jeg, gleder meg til å komme innom :-)

  SvarSlett
 6. Hei!

  Eg har eit spørsmål, då eg har mange småprosjekt eg skal i gang med. Brukar de pussemaskin eller manuelt pussearbeid for hånd?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei anonym!
   Har nettopp oppdaget pussemaskin selv. Genialt! Spesielt på store overflater. Men man bør ikke bruke maskin på finer, noe mange teakmøbler er laget av. Her må man heller pusse lett.
   Lykke til!

   Slett
 7. Tusen takk for svar! Gløymte forresten å skryta øve den flotte bloggen din:-D!! Blir kjempe inspirert!! - Fast lesar <3

  SvarSlett
 8. alltid gøy og svinge innom bloggen din,masse masse fin inspirasjon:)
  lykke til med butikken:)

  SvarSlett