onsdag 18. juli 2012

Hjem til Pappelina


Tilbake fra ferie i Danmark! Legoland og camping i Bøsøre på Fyn var en fin opplevelse for barn. Hvis du planlegger å telte i Danmark/Fyn en gang anbefaler jeg virkelig Bøsøre! Den er blitt kåret til Skandinavias beste campingplass, og den har mye å tilby. 
Uken gikk så altfor fort så det ble dessverre ingen dager i København, Buhu!
Men men, det lå en hentelapp til meg i postkassen da vi kom hjem, så da ble Pøbelen  fornøyd likevel:) Retrovilla får heller vente til en annen gang!
Bestilte Pappelina-teppet her. De varierer veldig i pris på nettet, men dette var det rimeligste jeg fant.. Snur jeg teppet er hovedfargen gul..
Håper dere nyter late dager.. Jeg har fremdeles ferie, og i dag skal det males!
Kaia i arvekjole fra PolarnogPyret


20 kommentarer:

 1. fiiint teppe!
  måtte du betale toll?

  Klem, Lillian

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Lillian!
   Nei,betalte ikke toll:))Mva var også inkl. i prisen..

   Slett
 2. Hei hei...
  tusen takk for grom kommentar:)Håper å få en uke i Danmark ut i august....
  Teppe var kjempefint....
  ha en fin kveld
  klemklem

  SvarSlett
 3. Så fint teppe :O) - kul farge som
  passer fint inn hos dere, elsker gult og grått sammen!!

  SvarSlett
 4. Så fint det ble med gult på kjøkkenet deres :)
  Stilige disse mattene.
  Herlig med sommer hvor man kan gå i bar føtter ;)

  SvarSlett
 5. Kult gult teppe:),
  danmark er topp både for voksne og barn:),
  vi tar en tur til danmark nå til hegen, vi skal til esbjerg, gleder oss, håper på litt shopping på hu mor:)
  Klem

  SvarSlett
 6. Veldig, veldig fint! Kjøkkenet ditt har vært en stor inspirasjonskilde nå som vi har pusset opp kjøkkenet på landstedet vårt. Har superlyst på en pappelina i cerise! Måtte du betale mva+toll siden nettbutikken er svensk?

  Ha en fortsatt fin, fin ferie!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anonym!
   Så fint at bloggen kan være til inspirasjon:)
   I følge ordren min er mva på 25% inkl.Jeg betalte ikke toll, men et lite beløp for frakt på 33 kr.Så med andre ord, en veldig grei deal!

   Slett
  2. Takk for svar:) Nå skal jeg bare male ferdig en en hel masse lister og plukk - og så belønning til meg selv; en pappelina :-)

   Slett
  3. De tilbyr 20% rabatt på alle bestillinger på deres norske nettside, bare et tips. http://www.scandinaviandesigncenter.no Rabattkod "b8kintro".

   Slett
 7. Det var kjempestilig:-) Passet godt inn. Hilsen Kristin

  SvarSlett
 8. velkommen hjem
  høres ut som en fin ferie :)

  skjønt Papelina du har valgt
  passa til kjøkkenet ditt, vettu

  sommerhilsen fra
  Åpent^hus

  SvarSlett
 9. Så kult teppe! Herlig med litt fargesprøyt! :) Og takk for tips om Danmarksferie, tippar det blir noko sånt på oss neste år sidan vi var i Mexico i år.

  SvarSlett
 10. Nydelig teppe- ble skikkelig fresht på kjøkkenet;)Deilig å se bilder fra et kjøkken som er helt ferdig- begynner å bli litt lei her;) Vi med porselensvask får vaske opp med omhu fremover, men det spørs hvor lenge det varer kjenner jeg meg selv rett;) Har handlet lamper til kjøkkenet samme sted som du handlet matta- gleder meg til de kommer opp;)

  SvarSlett
 11. Åh er såå fint med grått og gult. Likte teppet godt. Du er alltid så flink med spennende give-aways, så tenkte å tipse deg om en slik en hos Loppejentene.blogspot.no. Der kan du få deg en plansje hvis du er interessert...og heldig :)

  SvarSlett
 12. Nydelig teppe og nydelige bilder!
  :)

  SvarSlett
 13. Heisan Christine
  Velkommen hjem til gamlelandet! Alltid flott med en tur til Danmark. Jeg er alltid lykkelig når bilen triller ut på dansk jord.
  Fin rye og takk for du gjør research på pappelina-priser. Ikke umulig at det blir en rye på kjøkkenet når gulvet er malt mørkegrått. Jeg liker disse fine grafiske ryene.
  Pakken til deg er sendt, men obs! Da jeg puttet flere pakker i rød kasse oppdaget jeg et par uten frimerker. Jeg mener og tror at jeg satte frimerker på din pakke, men lov meg å ta kontakt om jeg ikke gjorde det. Distre` jeg? JA, i blant.
  Ha glade dager!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 14. Nice! Har sett på denne selv til kjøkkenet, men tenkte at hele kjøkkenet vårs begynner å bli litt vel gult. Men den var jo skikkelig fin (og ikke fullt så gul..) med de gule sirklene opp :-) Takk for tipset om nettbutikken!

  Digger krakkene dine!

  SvarSlett
 15. nice teppe, skal snart skifte gul begynner å bli slitt, noe tilbuds tips

  besøk meg her tilbudsvarer.blogspot.no

  SvarSlett