torsdag 28. april 2011

Safran..

Endelig! Har leitet etter kopper og fat i Safran- serien, og siste besøk på bruktbutikken bar frukter..Et stort fat i de deiligste farger lyste mot meg (til 50 kr!) da jeg var innenfor dørene. Da er det bare til å fortsette jakten;)
Det er så mange flotte loppefunn i bloggeland for tiden..Koser meg med bruktinnleggene deres! 

16 kommentarer:

 1. Så fint fat og billig ! Det liker vi ;) Så et slik stettfat her for litt siden til 300 kr . Ble litt opphengt i klokka også jeg , har ikke sett den tror jeg ... Nydelig :)
  Fin dag ønsker jeg deg :)
  Janne

  SvarSlett
 2. Så fint et fat, nydelig serie!! :)
  Henger med på hva Skjerstad sier her, den klokka var så fin... Den likte jeg veldig godt!

  Ha en fin dag
  Klem Ida

  SvarSlett
 3. Det innlegget ga meg lyst på åpne hyller på kjøkkenet! <3 Veldig fin sammensetning. :) Og det er supermoro når man finner sånne kupp.

  SvarSlett
 4. Jaa, Safran er supert!! Mamma og pappa fikk hele serviset i bryllupsgave, og nå har jeg fått det som er igjen av det. Har et sånt fat og, men det er veldig slitt! Ditt var jo så godt som nytt :) Håper dere har en fin solskinnsdag i Bergen og! KLEM.

  SvarSlett
 5. safran er en favoritt hjemme hos meg! har froskost servise til fire og to av de fatene. fineste figgjo. håper du får utvidet samlingen din etterhvert.
  nyt solskinnsdagen!

  SvarSlett
 6. nydelig fat, og jeg ble helt forelsket i hele hyllen med alle de fine tingene. jeg har liksom ikke noen åpne hyller på kjøkkenet....det burde jeg hatt! fine farger!

  SvarSlett
 7. Du bor simpelthen så hyggeligt :) Inviterer du ikke snart på kaffe haha :)

  SvarSlett
 8. Dette var bilder som var deilige å hvile øynene på! Lekkert arrangert på hyllene. Lykke til med videre jakt på deler til serviset, det er så gøy når man kommer over noe!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 9. nydelig fat i nydelige farger og mønster:) Skjønner du samler:) Loppe-og bruktfunn er spennende å se:) Artig hva andre kupper også:)
  ha en fin dag:)
  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 10. Så herlig!
  Farmoren min hadde dette serviset, desverre var det brorer min som arvet det..

  Fint er det iallefall:)

  SvarSlett
 11. Åh, så heldig funn, heeeelt nydelig, og meget overkommelig pris! :D

  SvarSlett
 12. Lekkert kjøkken!
  Svigermor hadde svært mange delar av dette serviset då eg kom inn i familien for 20 år sidan. Dessverre er alt kasta no...

  SvarSlett
 13. Fine og koselige ting på kjøkkenhylla de! Nydelige farger og mønstre.Jeg likte kjøleskapet og klokka også. Ønsker deg en fortsatt fin uke :)

  SvarSlett
 14. åå - der er jo det fiiine fatet :0)
  .. og så hadde du så mye andre fine spennende saker på hyllene også..
  mm..jeg liker hva jeg ser ♥
  inspirerende..!
  god helg -
  moaklem

  SvarSlett
 15. Safran er eit så fint og kosleg servise. Systra mi samlar på det, og er litt misunnelig på dei freshe fargane i forhold til mitt tor viking servise.

  SvarSlett