lørdag 26. september 2015

FØR/ETTER i gangen


Gangen er det rommet vi passerer mest i løpet av en dag. Vi har fem dører og trapp som går til yttergang, stue, kjeller, bad og datarom, så jeg har fått gooood tid til å bli lei den gule, kalde klikklaminaten ja, uff. 
Høsten har vært fin i Bergen, så jeg benyttet sjansen til å male siden dørene kunne stå på vidt gap.
Trapp, vegger og nytt furugulv ble malt. Etter god erfaring med malt kjøkkengulv gikk vi for dette- lett å holde, lett å vaske. 
Jeg var veldig spent på om den gamle svarte malingen på gelenderet lot seg pusse bort, og det gjorde den heldigvis, etter x antall økter..

Jeg er SÅ glad for å få fabrikkskap i hus, elsker disse skapene! Disse typene ble solgt i butikken vår, og nå har jeg endelig fått inn to selv. 

Den store keramikkpotten er arvet og fra 70-tallet, gøy å dra den fram igjen! Sittebenken har vi laget selv.

Fargekode trapp: tåkedis

Før:

God helg folkens! Jeg er blitt syk, men satser på at to dager inne skal gjøre susen. Vil så gjerne gå ut i solen igjen!

10 kommentarer:

 1. Fint. Fargekode på gulv? :)

  SvarSlett
 2. Jeg har nesten lik gang som deg, eller den du "hadde". Det jeg lurer på, hva brukte du på gelenderet? Sandpapir eller maskin? Så har jeg den samme laminaten på gulvet, malte du bare over med gulvmaling? Nesten litt artig å se på førbildene for det ser helt likt ut som min gang.....

  SvarSlett
 3. Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

  Visit Web
  Descubre.beqbe.com
  Information

  SvarSlett