søndag 27. oktober 2013

Kontraster


Det florerer med messebilder rundt omkring på bloggene nå for tiden, men jeg må likevel legge ut noen bilder fra standen vår. Det er en uke siden Interiør og boligmessen i Grieghallen, og en uke siden vi knapt så solen hele helgen. Men vi fikk energi av alle fargene våre vi, noe vi også fikk mange tilbakemeldinger på. Gøy!
Artig å få vist produktene våre frem, pratet med folk og selge litt også selvfølgelig;) Flere av møblene på bildene her har nå fått nye hjem, og det pusses/grunnes på nye i butikken. Det planlegges også en kundekveld senere i høst, så vi blir ikke arbeidsledige med det første;)

En av standene som fristet meg mest på messen var Nordisk Rom. Her unnet jeg meg også en grønn pute fra Hay søndagen..
To helger. Kontraster. I lys,  farger og  tempo

God søndag!

5 kommentarer:

 1. Skulle virkelig ønske jeg fikk reist på messa, men satser på at det blir til neste år. For en fantastisk stand dere hadde! Jeg som elsker farger faller jo pladask for alt det fine dere lager. Fulgte med på insta og så det var flott hos dere. Fortsatt masse lykke til dere flinke damene :-)
  klem Vibeke

  SvarSlett
 2. Skønne skønne ting du har på billederne fra messen, glæder mig til at følge din side.
  Eva

  SvarSlett
 3. Så friske og fine farger! Trengs på en dag som i dag... Liker de stålrørsstolene i ulike farger, fine!

  SvarSlett
 4. Dere har fått så mye velfortjent omtale, elsker det dere gjør! Takk for fine ord! Savner messelivet litt, selv om det var hard jobbing! MEN det var så ut kjekt, så sosialt og kjekt å slå av en prat med andre utstillere i de øyeblikkene man steg ut av sin egen boble, og ikke minst masse kjekk publikum! Vi sees plutselig!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Beautiful pics, love your living room.

  x

  SvarSlett