mandag 24. juni 2013

Ståa


Da var første feriedag her! Ikke mye som minner om sommer her for øyeblikket, men satser på at været bedrer seg utover uken. Tusen takk for London-tips! Har sjekket ut flere, og tror nok storbyferie med barn blir stas. Nå reiser vi ikke helt enda, men kommer tilbake med tips til andre som planlegger en slik tur i fremtiden:)
De to siste ukene gått til maling av lokalet, møbler og jobben som sykepleier. Bloggen har fått lide under det, men satser på at det blir livligere her inne etterhvert. Det har gått med noen liter hvitmaling i lokalet. Stort sett alle veggene har fått to strøk maling, og Tone har begynt på de brune vinduspostene som skal til pers. Deretter blir det 70 kvm gulv.. Noen som har erfaring med å male laminat? Det får vi iallefall nå, hehe;)
Det skal bli godt å fylle det hvite rommet med farger, det ser vi begge fram til!!


Møbler som står på vent er et kjent skue i Pøbelheimen. Her skal underhyllen forbli slik den er.
Fin ukestart til deg!

14 kommentarer:

 1. Lovely pics and colors as always, love your lovely home so much!

  X Happy week!

  SvarSlett
 2. Så spennende tider dere har foran dere, og for en innsats som legges ned! Skikkelig imponerende. Det er gøy å lese om steg som tas, jenter som satser :) Jeg har dessverre ingen erfaring med å male laminat, men er overbevist om at dere er de rette på saken..skriv gjerne en liten rapport etterpå, da? :) Finfin uke ønskes!

  SvarSlett
 3. Her er det det også "maleferie". Gøy å male , men alt forarbeidet er kjedelig. Fine bilder som vanlig hos deg. D

  SvarSlett
 4. hihi her er også diverse møbler på malingsvent. Godt å ha noen prosjekter liggende når energien plutselig kommer bobblende en sen sommerkveld. Håper jeg på da. hehe. Håper du har gode dager. Klemmer

  SvarSlett
 5. Dette kommer til å bli kjempebra! Dere er superflinke.
  Jeg tror laminat skal være enklere å male enn tregulv fordi du slipper å slipe gulvet først. Bare husk gulvrens, så malingen får feste. Lykke til videre, og nyt noen gode pauser innimellom. :-)

  SvarSlett
 6. Jippi, Jippi, i dag kom kjolen min, og den var helt perfekt;) Virkelig myk og deilig, og med en super passform ;) Lykkelig er jeg, og enda en gang tusen takk! Jeg har malt de fleste laminatgulvene her i huset, vasket grundig med salmiakk først, så gikk jeg rett på :) har malt med Oxana gulvmaling og jeg synes det sitter godt. Ganger, trappetrinn og soverom har fått en omgang med malerullen :) Lykke til med butikken, artig å følge med fra en helt annen kant av landet. Hilsen Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Anne!
   Så bra at den fallt i smak:))De kan snitt og kvalitet;)
   Takk for gulvtips. Ingen grunning?

   Slett
  2. Nei jeg har aldri grunnet. Sikkert anbefalt, men det har gått veldig greit her da. Oxana er en kjempebra gulvmaling. Den ene trappa er i daglig bruk, og det er svært liten slitasje i den. Har blitt noen hakk, men da er det ting guttene har mistet ned som har lagd merker. ;)

   Slett
 7. Så mange fine bilder! Jeg gleder meg til å se deres butikk ferdig. ♡

  Klem
  Vicky

  SvarSlett
 8. Så mange fine bilder! Jeg gleder meg til å se deres butikk ferdig. ♡

  Klem
  Vicky

  SvarSlett
 9. Fine bilder! Å male laminat funker som en kule, hele lofttsgulvet er malt her i huset :-)

  SvarSlett
 10. Lurer også på å male laminat ! Herlige bilder :-)

  SvarSlett
 11. Hvis laminaten er godt slitt kan du muligens slippe grunning. Men kanskje litt lett sliping og en god vask før grunning og to tre strøk med god gulvmaling så er du der. Har ikke noe erfaring nå som oljeproduktene er vanskelig å få tak i. Men det må jo finnes en garasjegulvmaling fortsatt. Det er jo en butikk og det vil jo bli mye trakk håper jeg;) masse lykke til! Gleder meg til å se det ferdige resultatet!!:)

  SvarSlett
 12. An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

  Kiva.org
  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlett