onsdag 13. februar 2013

Gullspray

..Nå har jeg testet det også;) hermetikk som vanlig..Gøy å prøve ulike fargesammensetninger, og jeg slår fast at gull faktisk er ganske flott til pasteller!
En liten brytning, ikke fullt så hardt som svart


Gule tulipaner som minner meg om påske sniker seg inn..Ahh..Vi går en fin tid i møte!

11 kommentarer:

 1. Lekkert!!!

  Super gjennbruk, kult og tøft!

  fin dag til deg!

  klem

  SvarSlett
 2. Så flott, kult med alt man lager selv :)

  Klem og ha en god kveld!

  SvarSlett
 3. Hei. Har vært litt usikker på den gull-trenden.. Men dette var jo lekkert..! Pasteller og gull funker! Det er jo gull inni mokkakoppene mine fra Figgjo... Hmm.. Finne frem 90-tallets gamle gullrammer kanskje..?
  God onsdagskveld til deg!
  LenaE

  SvarSlett
 4. Det var superfint! Jeg blir glad av både gul og gull! Ha en fin onsdagskveld :)

  SvarSlett
 5. Yesss!!!! Vi går en herlig tid i møte, og du tar fantastisk bilder som alltid!
  En fortsatt fin uke til deg! :)
  Klem fra Carina

  SvarSlett
 6. Kult.
  Ser frem mot våren nå ja, men tør ikke glede meg helt enda :)

  SvarSlett
 7. ååh jeg ser denne trenden med metalliske farger - og gull er kanskje den jeg er mest skeptisk til...men her ble resultatet neimen ikke galt. Tror jeg skal takke for at du ødelegger mine fordommer en etter en....og jeg kjenner jo meg selv... blir jo forelsket sånn litt etter litt. Dette var fiiint :) fin helg til deg.

  SvarSlett
 8. Det er utrolig hvor stilige blikkbokser blir med litt hjelp - alt fra kun en vask og fjerning av papir til oppfrisking med farger og/eller decoupage :)

  SvarSlett
 9. Herlige farger hjemme hos deg! Det er kjekt å fonye med spray :) Her i huset har jeg sprayet mye med oransje. Nå skal vi snart flytte inn i huset vi bygger og i den anledning har jeg kjøpt inn rosa sprayer (2 forskjellige rosa farger) for å spraye ting tiul frøknas rom. Fornye litt vi har og bruke det på nye måter :) Her

  SvarSlett
 10. Stilig! I går satt jeg faktisk ved kontorpulten min hjemme foran PCen og så opp på de to blikkboksene jeg har med penner og stæsj. Også tenkte jeg "hmm, de blir sikkert kule med gullspray!". Og nå ser jeg jo her at det er skikkelig kult! Får se om det ikke blir litt sprayings snart :)

  SvarSlett