lørdag 9. juni 2012

Pusterom

Pusterom trenger vi alle mann. Tid for seg selv, la pulsen hvile og nyte dagen. I dag har formiddagen vært min. Herlig å tusle rundt med radioen i bakgrunnen. Eller tusle og tusle fru blom..Etter uker med travle dager, opplæring, praksis og møte hverandre med et "hei-og-hadet" i døren er resultatet blitt en slagmark av et hjem! Noen spør meg om jeg har det så ryddig som på bildene til enhver tid..Jeg kan vel svare på de fleste interiørbloggeres vegne med et rungende "nei!". Med travle hverdager er skylapper godt å ha..Så i dag måtte ermene brettes opp og hendene bli skrukkete av grønnsåpe og vann. 
Men med lesepauser og  bena på bordet..Har omsider fått fingeren ut til å bruke et av gavekortene jeg fikk til bursdagen 
(i desember..Takk Aina!).
Denne håndmalte saftmuggen i glasert keramikk fra Kremmerhuset (kr.89!) blir en favoritt denne sommeren! Dere er sikkert lei av å se bilder fra kjøkkenet nok en gang, men i grønnsåpe-rus måtte jeg bare noen bilder;)


Tegn på at jeg har begynt å lande litt er at symaskinen er hentet fram igjen. Jeg har bestemt meg for at sommerluer er tingen! Den første ble ex antall størrelser for liten, så vi får prøve igjen..Det hjalp slett ikke å bruke kraft for å få luen nedover hodet på Kaia, luen er og blir for liten..Så der var første julepresang allerede i boks!
Fin helg godtfolk! 
(Stoffet er forresten fra Stoff&Stil)

15 kommentarer:

 1. Skulle ønske jeg også var i grønnsåpe rus. Her er det mere malingsrus....Nydelige bilder med masse inspirasjon til meg som gjør om kjøkken.
  Ikke rart du koser deg der!
  Ha en fin lørdag.
  Marte

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig må et nyvasket nydelig kjøkken vises frem :)

  SvarSlett
 3. Herlige kjøkkenbilder!!!
  Det blir man aldri lei av!!!
  Så vakker saftmugge!!!!
  Ha en fortsatt NydeligFlott lørdag!
  Klem fra Julie :-)

  SvarSlett
 4. Ni har det så fint på kjøkkenet. Längtar ännu mer efter att vi blir färdiga med kjøkkenoppussingen när jag ser dina bilder. :-)

  Ha en fin helg vidare!

  SvarSlett
 5. HERLIG!! Elsker de fine fargene du omgir deg med :)

  SvarSlett
 6. Takk for sist, kjære <3 Det var såå kos ;))
  Nå hadde jeg spart opp litt innlegg hos deg og kunne kose meg med å lese flere på en gang ;) Deilig! Og du? Kan aldri bli lei av det kjøkkenet <3
  God helg!

  -Milla din :)

  SvarSlett
 7. Så herlige kjøkkenbilder. Der skulle gjerne jeg tuslet rundt en fridag... Hjemme er det bombet, jeg har såvidt begynt å ta tak i det i dag. Håper det blir bedre. Plutselig. Så kan jeg jo begynne å tro på undere...

  SvarSlett
 8. Nydelege kjøkkenbilder - det ser ut til å vere så god stemning der! Herlige fargar og lys! Og så godt å kunne rydde vekk bøker og komme i orden etter travle dagar! Nyt det! Kjenner nesten grønnsåpelukta heilt hit..;-)

  God helg fortsatt!
  Klem

  SvarSlett
 9. Nydelig hus relax stemning på dine bilder. Så koselig kjøken.

  Klem,
  Vicky

  SvarSlett
 10. Blir aldri lei bilder fra kjøkkenet ditt!!! Hilsen meg som også endelig er i grønnsåperus...men som fortsatt har en kjempehaug med klasvask som skal brettes sammen. Den får ligge til i morgen tidlig...:-)

  SvarSlett
 11. er ikke lei nei!! :O) alltid noe nytt å se og gode farger og stemning -
  ja det er jammen godt med litt alenetid og ro, selv om man blir dratt mellom ønsket om bare å kreere og det å få huset på stell........

  Klem og god søndag til deg!

  SvarSlett
 12. er ikke lei nei! :O) alltid noe nytt å se på og deilig stemning og farger....koser meg.
  Ja det er godt med litt pusterom og ro innimellom. selv om man blir dratt mellom det å kreere og kose seg og det å få huset på stell....
  Ønsker deg en fin søndag!
  Klem, Nina

  SvarSlett
 13. Åneidu...blir aldri lei det nydelige kjøkkenet ditt! Klem

  SvarSlett
 14. Nydelige kjøkkenbilder:-)Kjempefint med hyllene på kjøkkenet hvor nydelige kopper og krukker får stå fremme til pynt!!

  SvarSlett
 15. Hei!

  Kor får du kjøpt den gule tapen?

  SvarSlett