onsdag 18. januar 2012

Lunefulle januar

I går spaserte (kjørte;) jeg til jobb på tørr asfalt og med fuglekvitter i ørene. Jeg fikk den spesielle uforklarlige følelsen man får når våren er rundt hjørnet..
I dag derimot rufser januar-vinden i håret, og regnet trenger seg inn under hetten..
Lunefulle januar..
Det hjelper å ha en bukett rosa tulipaner på bordet..
Vår i stuen kan man alltids lage;)
Håper dagen deres er god!

16 kommentarer:

 1. Nydelige farger og mønstre i skjønn forening på veggen der. Og herlig vårstemning med tulipaner - takk, trengte den! :)))

  SvarSlett
 2. Ja trodde nesten det var vår her med,men i dag lavet snøen ned...
  Må nok smøre seg med litt tolmodighet til...men den kommer...:)
  ha en flott kveld....rosa tulips er skjønt...fine tallerker bak der og:)

  SvarSlett
 3. Det hjelper med en tur inn til den vakre bloggen din å...
  Klæm

  SvarSlett
 4. Nydelige tulipaner i det vakreste rosa! Været i dag har absolutt ikke vært til å skryte av, jeg begynner nesten å lure på om mannen min bare trøster meg når han sier været i Bergen har vært verre enn normalt denne vinteren? Godt at dagene blir lysere og lysere i det minste :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Her har det snødd tett i tett i dag, så det er visst bare å smøre seg med tålodighet;) Foreløpig er jeg faktisk ikke utålmodig, for jeg har ennå ikke fått gått på ski, og jeg vil ake mer, og gå på skøyter enda mer!

  Nydelige tulipaner du har! Ble inspirert til å handle noen nye blomster...rosa:)

  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 6. Nydelige, nydelige bilder! Jeg elsker rosa tulipaner. Her har det vært ganske kaldt i dag, og i ettermiddag har snøen lavet ned. Det var det været som vi kunne ha fått før jul det, ikke nå som jeg lengter så etter vår... Noe som gjorde dagen min fin i dag, var en søt pakke i posten! Tusen, tusen takk for den nydelige boka! Jeg likte også så godt ordene du hadde skrevet på kortet. <3

  Ha en fin kveld, fine du!

  SvarSlett
 7. Ser touch av vår inne hos deg - deilig!
  Takk for at det var veldig hyggelig å åpne postkassen i dag. :-)
  Det er fint å starte med blanke ark innimellom!

  SvarSlett
 8. åh, slike deilige MøbelPøbelbilder gjør godt for sjelen på en kjip onsdag! Takk for at du deler de fine tulipanene, virkelig vakre og godt med ethvert glimt av vår, den virker så langt unna... *♥*

  SvarSlett
 9. Rosa tulipaner er en stor favoritt i dette huset også! Fikk vårstemning av bildene dine

  SvarSlett
 10. Ah tulipaner.. så vakre! Takk for den gode kommentaren her om dagen :)
  Nå har jeg en liten kaffepause her og tenker på deg. ELsker bildene dine, alltid så godt å komme inn på besøk til deg. Her er også vinteren plutselig tilbake. Men heldigvis i form av snø. Enn så lenge.. ;)
  Ha en god dag, gode du!

  SvarSlett
 11. Det gjør så mye med litt blomster! Det er en ting jeg ofte unner meg selv:) jeg har samme tallerken som deg med den søte asiateren! Ble veldig fint og henge de opp sånn! God januarkveld;)

  Kram

  SvarSlett
 12. Fine bilder:)
  Dagen min har vore strålande!

  SvarSlett
 13. Vår i stuen er deilig. Fikk de nydeligste, rosa blomster på jobben i forrige uke, og det er utrolig hvor mye de lyser opp!
  Skjønner godt du har dilla på de tøflene under. Min mor har strikket masse slike til meg, med mønster og ulike farger, så vi har en hel kurv med gjestetøfler i gangen! De er så varme og deilige.

  SvarSlett
 14. Så utruleg fint du har det. Og så flink du er! Kan eg spørje kor du har kjøpt lampene over spisebordet hen? Ha ein fin 1. påskedag:)

  Marie

  SvarSlett
 15. Og forresten: Har du to uttak til lampe i taket? Eg har berre eitt uttak over spisebordet, men kunne gjerne tenkt meg to lamper. Veit du om det er muleg å få til det med berre eitt uttak?:)

  Marie

  SvarSlett