tirsdag 11. januar 2011

Heimesnekra


Har leitet etter en kasse til bøkene på barnerommet. Typisk at man får et bilde oppi hodet, og ender opp med å gå å lete etter det bildet! Siden jeg ikke fant noen kasse tok jeg den sløve sagen, spiker og trelim i egne hender;)
Endelig fikk jeg brukt bokstavene jeg kjøpte på marked i Amsterdam!  Malte dem kun i en farge jeg synes passet bedre.  Materialene betalte jeg 30 kr for på Byggmakker, men det er sikkert mange som har brukelige lister liggende..


Her hjemme er jeg sykepleier for to snufsete barn. Koser oss inne med tegning og Dumbo-film:)  Frister ikke å gå ut i dette rufseværet!15 kommentarer:

 1. Ja, det er vel ikke verre enn å lage en selv, men er litt kløne i forhold til snekring jeg..

  Den var i alle fall kjempefin!!
  :)

  SvarSlett
 2. Ble veldig fin!
  Fargen var herlig....

  SvarSlett
 3. Åj, så fin den ble!Akkurat sånne kasser er jo kjempevanskelig å finne, jeg er alltid på utkikk etter det på loppemarkeder og sånn.Men det går jo faktisk an å lage selv ja.Fargen er også helt nydelig.Så flink du er!
  Ha en finfin dag:)

  SvarSlett
 4. Stilig kasse!! Donald Duck på karneval er en fast gjenganger her i huset og! Det er så kjekt med alle disse Donaldklubb bøkene fra vår egen barndom!! Ha en fin kveld, og god bedring til de to små!!

  SvarSlett
 5. Så utrolig vittig at du har laget deg en :D
  Eg og har leitet etter en sånn en, men har bare kommet over dyre varianter...
  Tenker akkurat samme tanken ;)) Hvorfor ikke lage en selv?!
  Men du? sden du allerede har laget en, kanskje jeg kan låne oppskriften? ;)

  Klemmeklem fra Milla

  SvarSlett
 6. Det er rette ånden!! den ble kjempefin:)

  SvarSlett
 7. Så fin den ble - du er jo flink! Typisk at en ikke finner akkurat det en har så lyst på...jeg har også noen ting jeg leter etter, men ikke finner...mulig jeg må til verks med hammer og spiker...

  Marit

  SvarSlett
 8. Fin kasse du har laga!
  Såg ein kasse laga av gamle sengebotnar hos Fjeldborg (lystadsvingen.blogspot.com) den 23. oktober i år. Hadde lagt innlegget under favorittar, for eg har planar om å lage ein slik kasse eller to...

  SvarSlett
 9. Kjenner igjen med det å gå å lete etter et bilde en har i hodet, ja. Kan være ganske så frustrerende!! Men du løste jo saken på en forbilledlig måte. Kassa blei kjempefin. Og bokstavene var prikken over i'en!
  Klem, Elin

  SvarSlett
 10. Flink du er altså! Eg er ikkje så kjapp med saga eg... Men kanskje eg kan bli:-) Herlege bokstavar òg. Kan dei brukast som stempel òg?

  Tirsdagsklem

  SvarSlett
 11. Så flott å bare lage det man vil ha, og ikke alltid kjøpe det.
  Herlig kassen ble. Så dyktig du er!

  SvarSlett
 12. Kjempefin var den!!
  Jeg har en stk gammel kasse og den skal få være i fred for malekosten så jeg går også med tanker om å lage et par slike kasser som kan få sukkertøyfarger. Men jeg tror jammen jeg skal overlate saginga til mannen i huset. Så kan han bidra litt til interiøret han også ;) hehe..
  Flink du!!

  Klem fra Anette

  SvarSlett
 13. Du er jammen flink altså. Jeg får litt angst ved tanken på snekring, men kanskje jeg kan greie noe lignende. Kasser får man aldri nok av i alle fall. Fin farge du valgte, og flotte bokstaver fra Amsterdam.
  Men du, du spurte om mønster til de blyantrullene. Jeg har ikke lagt ut noe, men dersom du får lyst til å sy, så bare ta kontakt med meg på mail og så kan jeg prøve å forklare det til deg.
  Ha en fin dag!
  klem

  SvarSlett