mandag 20. desember 2010

Juleferie!!


Det har vært stille på bloggen den siste uken.. grunnen til det er at all min tid har gått med til eksamenslesing. Jeg må innrømme at det var usiiiigelig deilig å forlate eksamenslokalet, og vite at jeg har over to uker juleferie!
Juleforberedelsene begynte egentlig i går, og listen over ting å gjøre er lang..Nå er det sikkert noen som river seg i håret over at jeg er så sent ute, men det er utrolig hva man kan få gjort i skippertak;) Jeg har iallefall begynt å klippe og sy julen inn da, og det var deilig å kunne sitte seg ned med noe jeg har LYST til å gjøre!
Papir fra Panduro og Rie Elise Larsen, og stempel fra Nille. Hele alfabetet til en femtilapp, og det i tre til og med!
Hos meg er julen rød..Klarer ikke helt å få julestemning med andre farger;)
Øverst på ønskelisten står dette sjarmtrollet av en bil! Siden det er svært lite trolig at jeg har vært SÅ snill i år, må jeg nok nøye meg med mini-utgaven..
Denne vimpelrekken ble til i dag. Kaffe i koppen, pepperkaker i skålen, julemusikk over høytaleren og duringen fra symaskinen.En skikkelig go-dag!
I kveld skal jeg oppdatere  meg på hva alle dere andre har bedrevet uken med:) Ha en fin dag alle sammen!
Klem Christine

8 kommentarer:

 1. Hei!! Så bra at du er tilbake! Har savna deg jeg ;) Tenker det er godt å være ferdig med eksamen ja!! Nå kan du nyte ferien! Ser ut til at du er godt i gang! Kjempefine ting du lager:) Ha en fin kveld! Klem.

  SvarSlett
 2. Gratulerer med (lang!)ferie! Veldig fine bilder og vimpelrekker :) For min del er juleferien kun en langhelg, men har til gjengjeld hatt en rolig advent... God jul til deg også!

  SvarSlett
 3. Hei. Koselig julepynt.. Er helt enig i at julen MÅ være rød :)
  Så god ide å lage gammel poncho om til pute! Den ble kjempe fin!
  { Natalie }

  SvarSlett
 4. Kjekt at du er tilbake! Håper eksamenene gikk bra:-) Kjenner den følelsen det er å kunne puste lettet ut etter uker med intens lesing. Deilig!!

  Det var noen utrolig søte vimpel-rekker du hadde laget. Har du kjøpt de stempelene på Nille nå? Kommer nettopp derifra, men så de ikke. Kanskje jeg må ut å tråle flere Nille-butikker.
  God kveld:-)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ferdig eksamen og juleferie! Fin julepynt du har. Bengalacken luktet nok ja. MEn holdt på i kjelleren, så det spredte seg ikke i hele huset. Heldigvis. Så lukter senga ikke noe særlig nå lenger.

  SvarSlett