torsdag 16. september 2010

Container girl...


Eller nesten..den ble reddet før den ble det:) På sensommeren ble denne kommoden malt i den mest vidunderlige duse gule SO540-G90Y. Den lyser mot meg hver gang jeg går inn på Kaiarommet, og godt er det, for nå er tiden kommet da vi trenger litt sol i kvardagen (iallefall her på Vestlandet).Elsker egentlig møbler i deres opprinnelige gamle form, men hvis de er veeeldig slitt..vel, da kommer møbelpøbelen fram i meg;) Her var skuffene fine, men ellers var resten ganske trist..


Så da blir kveldens oppfordring: redd et møbel du også!
Klem Christine

8 kommentarer:

 1. Wow, for et flott møbel :)
  Kjempefin gulfarge!! Mulig jeg "stjeler" den, hihi.
  Så ut som en veldig spennende blogg, så nå skal jeg titte litt mer rundt. Takk for kommentar hos meg!

  Hilsen Stine

  SvarSlett
 2. Fin blogg! :-) Kommer nok tilbake <3

  SvarSlett
 3. Redd ett møbel :D Det skal jeg, når jeg flytter på landet. Har faktisk opp til flere møbler som skal reddes ;)) Mulig Millamoren ber opp råd fra en erfaren Møbelpøbel ;P

  SvarSlett
 4. Gammelt hus på landet blir spennende! Vi gleder oss til å se:)
  Klem

  SvarSlett
 5. hei, så koselig at du ville følge bloggen min! og jeg digger det du har gjort med denne kommoden, helt i min gate. og hurra, vi har et sånt skrivebord stående i uthuset, det bare skriker etter å bli reddet!

  SvarSlett
 6. Holder på å redde masse rart av møbler. Ditt ble jo bare sprudlende herlig. :)
  Nå har jeg tuslet meg bakover til hit, og liker meg så godt at jeg kom for å bli. Dvs. at jeg legger meg på stalkerlisten din, for jeg sier som i reklamen:
  - Må ha det, - bare må ha det!

  Hei og hopp i natten fra (en smule malingsforvirret) Huldra :)

  SvarSlett
 7. Hei!

  For et flott skrivebord! Et slikt vil jeg gjerne ha også... Vi har en sånn fin container utenfor jobben min der det stadig dukker opp skatter :) Har hittil reddet 2 stk retro barnestoler (slike som kan være både høye stoler, og lave stoler med bord og hjul...), et avisstativ i tre og en slik flott gyngehest som du har i NIB Utfordring-innlegget ditt. Alt er pusset opp og har fått en ny sjanse hjemme hos oss :)

  SvarSlett
 8. Nydelig tapet! synes du har så mange flotte innlegg og en flott stilsans, så nå følger jeg deg videre med blogloving,for dette vil jeg følge med på :)

  SvarSlett