torsdag 6. mars 2014

H E I !


Litt snodig å legge ut et innlegg nå! Har hatt problemer med Blogger, så hele MøbelPøbel-bloggen er gått litt i glemmeboken. Men nå ser det ut som det løser seg, så da ble det et innlegg  sånn litt på måfå..Litt fra heimen og litt fra butikken..Det er jo slik hverdagen er! Var litt usikker på om folk leser blogger lenger eller om Instagram har tatt helt overhånd, men utifra statistikken er det overraskende mange innom her! Utrolig nok siden forrige innlegg var fra 7. januar, hjelpes!
Som sagt, et litt vaklete innlegg siden det er lenge siden sist.. Håper dere har det bra!


10 kommentarer:

 1. Herlig å ha deg tilbake! :)
  Ja, du har nok rett, jeg merker det også. Det er mye aktivitet på Instagram, og ikke så mange som legger igjen et hei. Men jeg ser at folk er inne hos meg også. Så ikke stopp med bloggingen kjære du. Du har så fine bilder og er så inspirerende! Og butikken deres er så utrolig flott!! Hurra for gründerliv! Masse, masse lykke til med alt sammen!

  Ha en fin dag!
  Klemmeklem fra
  an-magritt

  SvarSlett
 2. Koselig med innlegg fra deg!
  Jeg er ikke paa Instagram, saa haaper ikke du stopper med bloggingen:)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig og se/ høre fra deg her igjen:) Med masse flotte bilder:)) Jeg "glemte" nesten å blogge i fjor pga IG, men har skikkelig fått bloggelysten tilbake i år. Det er litt mer "orgentlig", altså man bruker mer tid på det, orgentlig kamerabilder osv. Tror mange kikker mye, men lite kommentarer. Har hundrevis, av og til tusenvis(!) av treff per innlegg, og stort sett 0-2 kommentarer.., skjønner det godt, det er så lett å trykke på "like" på IG, at det å skrive kommentarer på blogger blir litt mer tiltak.. Jaja, uansett, håper det blir flere og oftere innlegg fra deg igjen, alltid isnpirerende og flotte bilder:))
  God helg!

  SvarSlett
 4. Jeg er fortsatt innom, og er nok med på å holde liv i statistikken her inne hos deg ;) Veldig koselig med et innlegg fra deg! Jeg får mer ut av å lese blogger enn instagram - det er mer KOS over blogger syns jeg!

  Nydelige bilder du deler - får alltid mye inspirasjon hos deg!

  God helg til deg!
  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 5. Har glemt litt blogger jeg også..men savner det og det er mye triveligere her inne syns jeg egentlig. Koselig å følge deg både her og IG !

  God helg :)
  Janne

  SvarSlett
 6. Så koselig med innlegg fra deg. Er også mest på instagram- men prøver å slenge inn et blogginnlegg innimellom- synes det er litt trist at bloggeland er så øde- for det blir fort veldig overfladisk og show-offaktig på insta...men tiden til blogging og til å besøke andre blogger- og legge igjen kommentarer er begrenset- desverre...
  Håper jeg får kommet på besøk i butikken deres en gang- ser så flott ut!!

  SvarSlett
 7. Jeg gidder ikke bruge instagram til å lese bloggere, dét bruker jeg til å følge mine egne venner. JA til mere blogging! ;) Det er så koseig, og da jeg bruker bloglovin' kommer alle nye innlegg jo opp, og da er jeg jo selvfølgelig på pletten når det kommer et nytt innlegg fra deg :)

  SvarSlett
 8. Herlig - dere er så utrolig flinke:) - modige får jeg vel si.....;) Klem

  SvarSlett
 9. Jeg er veldig glad for at du ikke blir borte! Insta er fint det altså, men jeg liker å lese blogger fordi det gir litt mer enn bare bildene :)

  SvarSlett
 10. This is the right blog for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost hard to argue with you (not that I actually would want…HaHa). You definitely put a new spin on a topic thats been written about for years. Gretuff, just great!

  Wiki.ironrealms.com
  Information
  Click Here
  Visit Web

  SvarSlett