fredag 12. juli 2013

Peoner + pastell


Dette innlegget har jeg dedikert til peonen! Jeg har faktisk klart å lure inn den vakre blomsten i hvert eneste bilde i dag. Når vi overtok huset fikk vi også med en stor hage. Her ser jeg for meg at det på 50/60-tallet stod en foroverlent dame hele sommeren. Iallefall går det gjetord om både henne og den vakre hagen her. I dag kan jeg slett ikke skilte med den samme, og jeg vet min kjære far med de grønneste fingre vrir seg litt;)
..Men de fine blomstene er her fremdeles, og var det ikke slik at vepsen var utrydningstruet? Norge er faktisk oppfordret til å la hagearbeidet ligge litt i sommer.Sånn for vepsen sin skyld selvfølgelig!;)

Dette vakre bordet fra 1910 er neste prosjekt ut, og kun til prøving i stuen. Det er så inni hempen fint, og jeg kjenner at jeg har kjempelyst på det selv. Men det skjer vel innimellom når man er på skattejakt til butikken.. NYT helgen! Siste dager med ferie nå..

Free printable calendar from ZU

9 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! :) Hehe, forstår godt at det ikke er bare bare å drive butikk når man kommer over slike flotte skatter!

  Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 2. Vakre bilder og nydelige peoner! Kanskje vi skulle gå for peoner i hagen vår. Foreløpig er det mye grus der, men med kantstein på plass kan vi snart lage bed. God helg! :)

  SvarSlett
 3. Nydelege peoner og kjempefine bilder! Eg er også så heldig ag eg har peoner i hagen, og dei er verkeleg ein av favorittane. Du, det bordet passa då veldig godt inn med deg....;-) Klem frå mari

  SvarSlett
 4. Så utrulig flott det bordet var,nydelig og fineste stolene rundt og:)
  Peoner er så utrulig vakre,pynter opp❤
  Nyt helga!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Lekkert og friskt:). God sommer
  Klem fra mammatamo

  SvarSlett
 6. Favorittblomsten for tida, og så helt OK med et innlegg som er dedikert den:) Skjønner det med bordet, det var jo veldig fint der.

  SvarSlett
 7. Vi har definitivt gjort vårt for å redde vepsen i år... Peoner er fantastiske blomster! Når vi en gang får skikk på hagen, skal jeg ha opp til flere peoner - om det så betyr at jeg faktisk må prøve å få grønne fingre :)

  SvarSlett
 8. Fineste blomstene :-) Og det bordet var aldeles nydelig. Ganske likt kjøkkenbordet mitt, som var hvitmalt da jeg kjøpte det. Skulle egentlig ønske det hadde orginalfarge, men jeg har jo noen oppussingsplaner med det bordet mitt etterhvert. Finner sikkert inspirasjon i hva du gjør med det, for du er jo så flink!!!

  SvarSlett
 9. TENK at dere skal ha sjappe! HURRA! Flinke damer. Superduo! Elsker innlegget. Det runde borde, fatene på veggen. Nydelig! sSommerklem. Signe

  SvarSlett