torsdag 23. mai 2013

Ganz schon retro

I denne månedens utgave av tyske Living & More kan man (som skjønner tysk..) lese om Pøbelheimen. Reportasjebildene er fra når Rom 123 var på besøk her for 16 mnd siden, og mye har skjedd siden det! (Blant annet er gulvet i stuen byttet ut;)
Takk til Maike, en tysk leser som tipset meg om reportasjen og var så snill at hun sendte det til meg også:) Tips til andre som får frilansjournalister/fotografer på besøk: gi streng beskjed om at du bør få info om når/hvis bilder av hjemmet ditt blir solgt til andre magasiner!

Fin kveld!

13 kommentarer:

 1. Så artig at du brer deg utover i Europa !!
  En flott artikkel du skal være stolt av :)
  Bra du fikk tips om det da ;)

  God helg
  Janne

  SvarSlett
 2. So nice! Have to see if I can get that issue when I go shopping tomorrow!

  SvarSlett
 3. Herlighet, jeg trodde slike ting var vanlig prosedyre jeg! Selv har jeg blitt utsatt for mer eller mindre useriøse magasiner(utenlandske), som lover pdf av ferdige oppslag....men som man selvfølgelig aldri ser noe til. Tragisk, for nå svarer jeg rett og slett negativt på slike spm. Synes det er ufint å utnytte materiale til private bloggere (bildene var mine egne). Vel vel. Synes det nydelige hjemmet ditt kom flott ut i bildene du viser, fortsatt fin dag :-) klem

  SvarSlett
 4. Oi, så merkelig at du ikke ble informert! Lite hi kommer i samme blad neste mnd (bare en liiiiten sak), så håper de gir beskjed om det blir solgt videre!? Men det var jammen bra du har en tysk leser som tipset deg :) Reportasjen ser skikkelig fiiin ut. Hjemmet ditt er herlig! :)

  Ønsker deg ei riktig goood helg. Klem fra Lite hi

  SvarSlett
 5. Hi Christine!
  It is really a bit strange that they didn´t ask you before publishing. But I am happy that I read the article and therefore discovered your lovely blog:-))). Have a very nice weekend & best wishes from Germany, Maike

  SvarSlett
 6. Fine bilder som man ikke får sett nok av:-) God helg:-)

  SvarSlett
 7. Fine bilder av et fint hjem! Schön! :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Kjempefin artikkel! God helg!

  SvarSlett
 9. Husker godt reportasjen i rom123- flotte bilder. Det er jo litt forskjell å være i et blad i lille norge- til store tyskland. Ble du informert om at bildene kunne bli solgt videre flere ganger da reportasjen ble laget? Er jo litt rart at det ikke blir informert om -det er jo bilder av deg og barna også...Ha en nydelig helg;)

  SvarSlett
 10. He Christine,
  knew your blog before the article was published, but was happy about reading it in the magazin...even if you were not informed about it..
  Have a nice weekend!

  SvarSlett
 11. Så gøy og spennende! Forstår godt at du gjerne ville hatt beskjed på forhånd, men det ser ut til å være en flott reportasje fra et flott hjem :) Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett