torsdag 15. november 2012

Stille

Stille bilder på en grå dag. Kjenner lysten til å ta bilder er dalende..Kan det være mangelen på lys, eller ønsket om å kassere det gamle kamera mitt..?
Uansett, jeg klarte å ta bilder av den malte krakken som er flyttet opp, og fungerer nå som nattbord. Perfekt, så slipper jeg å fomle etter vekkerklokken i vinduskarmen hver morgen! Oldefars lampe er blitt leselys. .. Jeg må ha vært gal som vurderte å spraymale treverket! Heldigvis var det noen kloke kommentarer på bloggen som stoppet meg;) 
Pappas koffert fra 70-tallet rommer tekstiler/stoffer. Den er hentet fram igjen nå sammen med symaskinen. Skulle hatt meg et arbeidsrom altså, hadde vært pjjjaktisk!Fineste bildet fra tonemelone. Tusen takk Tone! Man blir kjent med mange kjekke folk i denne sfæren, og hun er en av dem. I går glemte vi tid og sted over kaffeslaberas i byen:)
God torsdag til dere!

14 kommentarer:

 1. Bare elsker den fin-fine tapeten;) Stilig lampe, og november er vel ingen god fotomåne-vurderer å kjøpe stativ, men vi får se. Håper du skriver litt om kamerajakten- hvis du skal ha nytt da;)

  SvarSlett
 2. Med mitt lille Ixus er det helt håpløst å ta bilder for tiden. Ikke at jeg var så flink før heller. Men ønsket om et slr er kommet, så kanskje det blir bedring? Krakken passet jo perfekt til tapeten, så fint det ble!

  SvarSlett
 3. Ja jeg har ikke hatt den store blogglysten eller bildetagningen i det siste,men det går vel opp og ned:)
  Den tapeten der er bare så smashings...
  fin kveld til deg
  klemklem

  SvarSlett
 4. Jag älskar också tapeten!!!! Kram Maria

  SvarSlett
 5. Fine lampen, bra du ikke malte den. Man kan jo bli litt overivrig med sprayboksene i blant, er jo så enkelt ;-) KJenner også at det ikke er enkelt å ta bilder nå, jeg skylder på lyset, det blir alt for fort mørkt.

  Ha en fin-fin ettermiddag videre!

  SvarSlett
 6. Nydelige tapeten! Jeg driver og venter på samme i turkis nå, og kan nesten ikke vente :) flinke Amy altså!

  SvarSlett
 7. Nesten så jeg fikk lyst til å legge meg i senga di,
  så koselig som soverommet ditt er:)

  SvarSlett
 8. Så fin tapet, og tøff lampe. Du har ein flott heim. Mange flotte bilete nedover!

  SvarSlett
 9. Nydelige bilder, og krakken passet supert som nattbord!

  SvarSlett
 10. Her var det masse fint!
  Herleg tapet, kjempe fin lampe og søt krakk!!! :o)
  Alt var veldig fint sammen!

  fin fredag !

  klem ib

  SvarSlett
 11. ...blir aaaaldri lei av den tapeten der!!
  Så vakker :)

  SvarSlett
 12. Ja, det e bærre lekkert altsammen fliiiiiiinke Christine :-)) Ser fram til flere kaffeslaberas framover!!!! Go helg :-)

  SvarSlett
 13. Så kul lampe, krakk og tapet!
  Gratulerer med finaleplassen! Veldig fint bilde! Kanskje det hjelper på fotolysta;-) Trur stativ er et must i disse mørke tider:-)
  klem frå mari

  SvarSlett