torsdag 8. november 2012

Ekstrem Redesign- konkurranse


TerraCycle og TASSIMO ønsker å oppfordre Norges kreative sjeler til å inspirere andre til å se verdien i dagens avfall. 
Utallige mengder emballasje og annet husholdningsavfall havner hver dag på dyngen, hvorpå de ressurser som ligger gjemt i avfallet forblir uforløst.
For å få flere til å se potensialet i det avfallet vi kaster arrangerer nå disse en konkurranse, med nettopp bruk av disse produktene. 
Temaet er kaffe. Med materialer som normalt ikke vil bli gjenbrukt skal du lage et "kaffebord". Her kan du gå langt, bruk fantasien! (utdrag av tekst lånt fra konkurransesiden)

Frist for å sende inn bidrag er 21. november. Les mer om konkurransen her.Noen av produktene som Terracycle har omgjort fra kaffekapsler. Fantastisk!
For å lese mer om deres arbeid og miljøstasjoner, gå inn herSelv om ikke dette bildet er preget av ekstrem redesign kan jeg likevel vise den lille biten jeg innfører i hjemmet  mitt av gjenbruk, brukt og selvlaget. Flest ganger ubevisst, for det er det jeg liker best, men også bevisst siden jeg prøver å spare miljøet for skadene av overforbruk....altså ikke noe nytt på dette bildet.

Håper dere tar utfordringen!9 kommentarer:

 1. Takk for tipset :-)
  her skal jeg ta en titt :-)
  for jeg elsker Redesign og Gjennbruk :-)

  SvarSlett
 2. Hello, I love your blog. Your pics are great, the colours in your home. And your cat is great! The picture of the little table/chair in white and pink I know from pinterest.(isn't it?) From no one I will follow your blog. Greeting Martine.
  (I did came on your blog by amorelou)
  (www.martinevianen.blogspot.nl)

  SvarSlett
 3. Your photos are always so sweet!

  xx

  SvarSlett
 4. Så gøy! Takk for tipset!
  Kanskje jeg hiver meg med:-)

  SvarSlett
 5. Fint tiltak, siden slike kapselmaskiner søpler veldig mye. Fint at produsentene da forsøker å ha litt fokus på miljø.
  Ikke spesielt mye redesign her heller, men en god del gjenbruk.

  SvarSlett
 6. Skittentøyskurven koster 1190,- hos Fairplay. Fortsatt dyr, men billigere enn VIPP i det minste. Har oppdatert innlegget med linkene som hadde blitt glemt nå, der kommer du rett til nettsiden.
  Ugandainnlegg kommer nok, vi har bare alt for mange bilder som må sorteres først.... Ja, det var litt av en opplevelse! Så annerledes og spennende.

  SvarSlett
 7. Fint innlegg. Fine farger i gjenbruksstillebenet. Spesielt den dus rosa på blikkboksen :-) God helg!!

  SvarSlett
 8. Så artig konkurranse, denne må eg sjå litt nærmare på... ;o)

  Så fin blogg du har, masse herleg inspirasjon!!
  Legger meg til som følger her hos deg, eg.

  fin måndag !

  klem ib

  SvarSlett