onsdag 19. oktober 2011

Kjøkken under planlegging

Vårt skakke, skjeve, trekkfulle kjøkken skal rives. Snart. I slutten av november. Ikke så veldig snart for en utålmodig sjel som meg, men da får jeg jo litt tid til å planlegge..Og det liker vi! Har en ide om glassvinduer på denne veggen... Gøy hvis jeg hadde fått det til:) Kjøkkengulv er det verre med.. Litt i villrede kan man si.. Er det gulv dere har god/dårlig erfaring med?

Denne reportasjen fra Interiørmagasinet i sommer er jeg helt fortapt i! Tenk å ha et slikt kjøkken! Drømme..
Og så må jeg bare si tusen takk for skjønne kommentarer! Blir helt rørt jeg:)
Håper dere får en herlig, avslappende kveld
Klem 

25 kommentarer:

 1. Men du har ju redan ett så härligt kök! Fast kul med renovering och fönster är ju alltid bra. Gillar verkligen din hylla med tekannan, kopparna och burkarna, så snyggt!

  SvarSlett
 2. Så spennende :) Skjønner at du er utålmodig . Skal bli artig å følge oppussingen :) Liker ditt gamle kjøkken også , du har sans for små detaljer . Og jeg liker dem :)

  Så gøy at du ble med i ROM 123 !!

  Klem fra Janne

  SvarSlett
 3. Ah, så spennende! Og for et flott kjøkken du viser fram til inspirasjon, det var virkelig et drømmekjøkken!! Nydelig!!

  Husker ikke om jeg har oppfordret deg tidligere, men du som er så flink til å ta bilder må være med på fotokonkurranse hos oyeblikk.net!!!

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 4. Takk for sist på interiørmessen:-)

  Så spennenede med planlegging av nytt kjøkken da, det er jo gøy! Men ser den med å være utålmodig, man vil jo gjerne ha det fiks ferdig kjapt!
  Lykke til
  Katrine :-)

  SvarSlett
 5. Herlig kjøkken du hadde nå også, synes jeg. Men jeg skjønner jo at det er godt å fornye når det er trekkfullt og skakt. Lykke til! Fint kjøkken du hadde forelsket deg i også!

  SvarSlett
 6. Så stas det blir med nytt kjøkken!
  Og november er jo ikke lenge til...
  Tenk å ta julebaksten på nytt kjøkken -eller går kanskje en del uker før alt er på plass...
  Uansett gleder jeg meg til å følge med ;)
  Lykke til med alle valgene som skal tas.
  Klem May Helen

  SvarSlett
 7. Så spennende! Nytt kjøkken er mye arbeid, men enda mer moro heldigvis! :) Ha en fin kveld! KLEM.

  SvarSlett
 8. Så spennende med nytt kjøkken! Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har planløst ulike versjoner av nytt kjøkken hjemme hos meg, har bare ikke kommet så mye lenger enn planlegginga dessverre... ;)

  Når det gjelder gulv så tror jeg at jeg selv ville gått for gummigulv. Synes det er kjempetøft, fåes i mange farger (også lyst hvis du liker det best), og lett å holde rent. Eller hva med Marmoleum? Virker også veldig bra synes jeg. Uansett, lykke til med kjøkkenet:)

  Maren.

  SvarSlett
 9. SUKK - jeg har også lyst på nytt kjøkken! Men må nok vente en stund på drømmekjøkkenet mitt enda. Fram til da - fylle opp "Drømmekjøkken-boken" min med utklipp, tips, tanker og gode løsninger.

  Kos deg med planlegging :)

  SvarSlett
 10. Det blir gøy å følge dere på veien mot nytt kjøkken! Hva slags type gulv tenker du på?

  SvarSlett
 11. Så gøy med nytt kjk, selv om jeg liker godt ditt kjk som det er! Liker spes kjøleskapet!
  Lykke til med alt av planlegging og utførelse!!

  Klem Bodil

  SvarSlett
 12. Blir spennende med nytt kjøkken, heldige dere!
  Vi ønsker oss også et nytt kjøkken, men her er det nok bad som står for tur denne gangen...

  Det med gulv er ikke så enkelt.. Er nok lurt å ta noe som man har i resten av huset. Så det blir helhetlig! Samtidig er det greit å ha et gulv som tåler litt søl og vann som det ofte blir på et kjøkken! :) Vi hadde en gang et laminatgulv på kjøkkenet som begynte å svulme opp.... buhu... Ikke bra... Tåler nesten ingen ting!

  Lykke til med valget, og blir spennende å se fremover! :)

  Klem Ida

  SvarSlett
 13. Jeg liker ditt kjøkken som det er mye bedre enn det andre kjøkkenet som det er bilder av ;) Mer personlighet og farger hos deg synes jeg. *♥*

  SvarSlett
 14. Good luck with the renovations; it's very brave to do that during winter months. We renovated our kitchen too and it was a nightmare for 6 weeks, with dust everywhere, but somehow we survived all that and we are loving the new look. (It was worht it). I'm looking forward to see how it progresses and what it will look like eventually.

  SvarSlett
 15. Så heldig du er! Kjøkken står øverst på ønskelista her i huset, uten at det hjelper stort... ;-) Spennende å få lov til å planlegge noe slikt... Gleder meg til å se!!

  :-)

  SvarSlett
 16. utrolig kjekt med nytt kjøkken. vi fikk jo delvis nytt i fjor høst. vi har malt tregulv. er jo ikke så praktisk, men veldig fint.. det er jo så mye kjekt i "belegg", som sikkert er veldig greit. så kjapt å vaske over liksom...

  nydelig inspirasjonskjøkken!

  klem

  SvarSlett
 17. Så spennende med nytt kjøkken! Det inspirasjonskjøkkenet var jo bare helt nydelig!! Litt av en sommerdrøm :)

  Gleder meg virkelig til å se hvordan kjøkkenet ditt blir til slutt! Legger meg til som følger og venter i spenning!!

  Klem :)

  SvarSlett
 18. Oi :) Gleder meg til å se hvordan det nye kjøkkenet blir :)

  Lilja

  SvarSlett
 19. Så deilig med nytt kjøkken, håper vi også kommer igang før jul:) Det går jo an å male gulvet:)?

  Fint blir det uansett med din gode smak og teft for detaljer:)

  Klem Trine:)

  SvarSlett
 20. å, så spanande! Kjøkken er kjekt! Og ein viktig del av huset. Gler meg til å sjå kva du vel, inspirasjonen du viser var berre fantastisk nydeleg! Som ein draum :) Sjølv har eg prøvd å tenke enkelt og varig når nytt kjøkken skal velgast, men om det er det, er det berre tida som kan sei.

  Ønsker deg ein fin-fin dag

  -klem

  SvarSlett
 21. For en fin blogg du har! Blir inspirert av å lese igjennom innleggene dine, og det blir spennende å følge med videre på hva det blir til med kjøkkenet! Her i huset er det og kjøkkenet som står for tur, i en dog litt mindre skala enn hos dere men..

  Klem

  SvarSlett
 22. Heldigen, spennande med nytt kjøkken,
  det er jo ikke lenge til november, vips så er vi der;),
  gleder meg til å følge med:)

  Klem

  SvarSlett
 23. Hei på deg!

  Vi holder også på med kjøkken her, men vi "renoverer" den gamle 50-talls innredningen med skyveskap....

  Til gulvet har vi bestilt hvite og svarte linoliumsfliser, det tror jeg blir bra!
  Lykke til med kjøkkenet, da blir det nytt kjøkken til jul!!!

  Fru Samuelsen:-))))

  SvarSlett
 24. Lykke til med kjøkkenprosjekt :) superslitsomt og kjempegøy :) her sitter jeg i mitt helt nyoppussa kjøkken. Venter bare på vifteslangen, så er det helt klart <3 o lykke <3 vi valgte hvitvaska aske parkett. Tåler mer enn eik, lekkert lyst matt utrykk, uten at det blir gult. Deilig trefølelse når en går på det. Og støv & flekker er ikke supersynlig. Ble utrolig fornøyd! Lykke til med alle valgene ;)

  SvarSlett
 25. Kjempespennende :D så vittig at du har tenkt den tanken og at du har valgt de bildene å drømme deg bort i.. Jeg har også vært bortpå den tanken med vindu mellom kjøkken og stue og gjett hvilke bilder som ligger blandt inspirasjons-materialet mitt ;))

  Hugs and kisses, sis ;)

  SvarSlett