fredag 1. juli 2011

Soverom..

Det går sakte men sikkert fremover med oppussingen. I går ble det sparklete taket malt med to strøk, og alle lister er ferdigmalt. Nå er det kun gulvet som gjenstår, og jeg venter utålmodig på at Pøbelmannen skal komme hjem å ferdigskru i dag. Vi hadde tydeligvis litt forskjellig mening om hvor mange skruer som skulle ned i det fine gulvet, og jeg fikk mildt sagt karasjokk når jeg så hvor mange skruer han hadde klart å få ned på en kvadrat! "Vi må jo forhindre knirk i fremtiden". Hrmf..sparkeljobben blir litt større enn hva jeg hadde regnet med kan man si..
I går var det faktisk sol, hurra! Jeg har funnet ut at man ikke kan ta det som en selvfølge disse dager, så da måtte jeg benytte sjansen til å pusse og male litt ute. Denne herligheten kommer fra hytten, og skal få lov til å trippe rundt med hvite ben:)

I dag er det atter regn, men what can you do..får heller kose meg med jordbær fra hagen, og vente tålmodig ved sparkelspannet..
Ha en fin dag folkens! Wherever you are!

13 kommentarer:

 1. Herlig kommode som tripper rundt på nymalte ben! Den ble kjempefin. Har en lignende kommode, tror jammen jeg skal gi den hvitmalte ben. Takk for tips.

  SvarSlett
 2. ja skal si den sola forsvant fort gitt! vi får krysse fingrene for litt finere vær i helgen :) fine kommoden kledde sine lyse ben *♥*

  SvarSlett
 3. Kult med hvite ben på kommoden:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. fine fine teak kommoden:) Masse lykke til med oppusing! Her er prosjekter satt på vent takket være det ustabile været vi har..
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 5. Så morsomt med hvite "strømper".
  Oi som dere holder på. Blir bra med ikkeknirkegulv, men skjønner sparklejobben blir laaang. Vel, stå på og riktig fin helg til deg og dine.
  klem
  Randi

  SvarSlett
 6. Kommoden vart utruleg flott med kvite bein! Så lite skal alstå til :)

  Godt å høyre at det går sakte, men sikkert, framover med andre òg.

  Fin helg til deg!

  Hanne

  SvarSlett
 7. Hvite ben på teak-kommode.. Kjempefint! Den ideen fikk jeg jammen lyst til å stjele!! :-)
  Gleder meg til å se nyoppusset soverom. Det er neste rom for oss, kanskje jeg lar meg inspirere?! ;-)
  Ha en fin fin helg!

  SvarSlett
 8. ÅÅå så fin komoden ble med hvite bein. Ser ut som den flyter i løse luften Kult!
  Og gurimalla som det går fremover, flink du er! ROmmet kommer til å bli knall. Vi har også en fin lang liste med to do`s, i sommer. Håper vi klarer å komme igjennom den. Men først er det ferie på oss.
  Gode sommer hilsner fra din store fan,
  Med et lekent sinn

  SvarSlett
 9. Så nydelig kommoden ble med hvite ben, mer skulle det ikke til :)

  Fredagsklemm,
  Signe

  SvarSlett
 10. Finfin kommode! :) Og for en lur vri å bare male bena!

  SvarSlett
 11. Hepp! Kommoden ble fin, og det blir garantert gulvet og, bare du kommer deg ut av Karasjokk! Hehe! Jeg googla synstest jeg, og tok meg den frihet å bruke dennne og skrive ut. Er jo bare til privat bruk allikavel, og det er jo bare symboler :) jeg er på jobb i kveld, men nå har jeg strax fri, endelig! Ha ei fin helg med dine! KLEM.

  SvarSlett
 12. veldig fin! endelig sool! hører rykter den titter frem til uken også. var du på grene-åpning da? akk..så herlig med sommerferie da! min begynner neste uke. da skal jeg male også. om været tillater. fin mandag til deg!

  SvarSlett
 13. Vilka fina bilder! Och vilket fint hem ni har:)
  Det är dessvärre bara bilder från halva min lägenhet men här är adressen:http://www.terkultura.com/2011/12/svedek-budapesten.html

  SvarSlett