mandag 11. april 2011

Urter!

Pøbelmannen drømmer om grønnsakshage..Jeg står på sidelinjen og heier! 2011 skal bli året da tomater, sukkererter, gulerøtter og poteter nytes selvplukket. Gøy for barna, og gøy for Pøbelmannen ;)
Visste du forresten at sitronmelisse tiltrekker seg bier, og ikke bør plantes nær spiseplassen om sommeren? Det vet vi nå!
Jeg har fått ansvaret for urtene..Jamie Olivers basilikum, dill og gressløk (Plantasjen) er trygge i mine hender..(håper jeg..)


Tusen takk for alle de fine kommentarene på kjolen! Setter stor pris på sporene dere legger igjen:)


Klem Pøbelen

14 kommentarer:

 1. Så gøy ! Jeg er et hagemenneske og elsker at det spirer og gror ;) Kule kopper de frøene var i .Heier på Pøbelmannen jeg også ;)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 2. Herlig! jeg elsker å plante-for meg er det ordentlig terapi gitt*smile* men siden vi bor i knøtte-leiligheten nå, uten verken hage eller balkong, har det kun blitt slitt småtteri i kjøkkenvinduet'smile*

  .....og den fantastiske kjolen under her! DEN var lekker den-utrolig søt!*smile*

  ....du er flink!

  Ønsker deg en flott ny uke!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 3. Det er gøy når det begynner og spire og når man kan høste sine egne grønsaker! Jeg holder på med kjøkkenhage for første gang og det er kjempe spennende!

  SvarSlett
 4. Hørtes ut som dere hadde mye kjekt i vente, det er jo kjempe gøy å se det spire. Å så smaker alt ekstra godt når det kommer fra egen hage. Lykke til:-)

  Klem Annfrid

  SvarSlett
 5. Så deilig da! Jeg drømmer om noe av det samme, i mer balkong- vennlig format:-)
  Plantasjen skal besøkes til helga, gleder meg!

  Klem, Rosa

  SvarSlett
 6. Hei på dæi!
  Ja urtehage drømme vi også om. Har planer om å få laga det no snart. Med urter og litt grønsaker! Har sedd dissa her urteboksan hos plantasjen..kanskje æi må prøve møi på nåen sånne:)
  klæm fra mæi

  SvarSlett
 7. Så lurt!!
  Vet du om det finnes en plante som tiltrekker seg fluer? Slik at jeg kan plante den laaangt fra spiseplassen. ;)

  SvarSlett
 8. Hei! Enig med Skjerstad over at boksene med frøene var kule, hmm.. kanskje jeg må ta en tur på plantasjen=)) Har lagt bloggen din på min leseliste, du inspirerer både i interiøret og på syfronten. Ha en fin mandagskveld videre=)

  SvarSlett
 9. Spennede! Jeg har også planer om en liten urtehage til sommeren. Har ikke ikke grønne fingre, så vi får se hvordan det går! Takk for hyggelig melding "inne" hos meg! Legger meg til som følger hos deg også!

  God kveld!
  Kram♥

  SvarSlett
 10. Så kjekt og greit med slike urter 'på boks'. Jeg sådde en oregano og en basilikum for en stund siden, men har ikke grønne fingre, så kun basilikumen lever (såvidt det er).
  Håper det snart begynner å spire og gro i boksene dine:-)

  SvarSlett
 11. Mmmmm urtehage er kjekt :)
  Dill i salat, deilig. Oregano og mynte er supergreie og, men de sprer seg fort. Og løpstikke. Lykke til med hagen!

  SvarSlett
 12. Elsker urter, og disse boksene var jo super smarte, slippe å så dem selv.
  Må nok ta en tur på plantasjen:)
  Klem

  SvarSlett
 13. Så kuult - jeg løper å kjøper - takk for tipset.

  SvarSlett
 14. Så kjekke bokser.. De tror jeg at jeg skal sjekke ut. Ellers har jeg handlet både frø, jord og små minidrivhus - men har ikke fått "somlet" meg til å så ennå.
  Lykke til med hagen! Det er terapi å se det gro:)

  Klem Vivian

  SvarSlett