tirsdag 1. mars 2011

Trolske naturhistoriske museum

På lørdag gikk turen til naturhistoriske museum i Bergen.. Det er noe trolsk med "palasset" fra 1865, og det skal visst spøke her.. Dunkel, dempet belysning beskytter utstoppede dyr fra 1800- tallet.
Jeg og Pøbelmannen skulle gjerne gått rundt i timevis her..Museumet kan blant annet tilby historie, astronomi, zoologi.. Men med to små som liker å få med seg ting i farten  ("mamma!En giraff!" Svoosj  "("pappa!" En tiger!" Svoosj) så gikk det heller radig for seg;).
Tredje etasjen ble ferdig oppusset denne uken, og er et herlig lekerom for barn.
Her er UGLE (Kaia har selv valgt navn;), og har fått nytt hjem etter en  gjensidig forelskelse på museumet <3 Hun nektet plent å gå hjem uten denne i armene!


(PS: Er det noen som vet hva som har skjedd med bloggrollen? Nå er det så å si bare tekst.. Vil ha bilder jeg da..:)


Ha en fin dag folkens!


13 kommentarer:

 1. Deilig stemningsbilder fra museet...kjenner igjen unger som er hit og dit på en to tre....smil...

  JA, jeg også savner bildene! M e n vet ikke hva som har skjedd....

  SvarSlett
 2. Så fine bilder! :) "Dyremuseet" går aldri av moten!
  xx Benedikte

  SvarSlett
 3. Åå jaa, elsker det stedet! En herlig stemning som er littegranne skummel ;)
  Klem klem fra Milla

  SvarSlett
 4. HEI! Flotte bilder, med mye stemning! Ser ut som en spennende plass!! :) Jeg savner også bildene!! Ha en fortsatt fin dag!! Klem.

  SvarSlett
 5. God dagen! Takk for WoW*et :D Du er søt du! Så flotte bilder du viser frem, skikkelig trollsk og litt skummel stemmning. Akkuratt slik jeg forestiller meg at det er i et slikt museum. Nå fikk jeg jammen lyst til å dra på museum jeg og.
  Hum, ja det MÅ jeg få gjort snart.
  Kul DIY under, den likte jeg!

  God dag til deg!

  SvarSlett
 6. Så herlig det ser ut å dra på museum :)Vi dro på alt av museumer med sønnen vår , helt frem til han ble 11 år . Det var det beste han viste ;) Nå er det noen år siden, savner det egentlig. Flink til å ta bilder du :)Jeg kom i skikkelig museumsstemning. vet ikke hva som har skjedd med bildene jeg heller , skal titte innom deg igjen og se om noen kan fortelle deg det .

  Ha en fin tirsdag :)
  Klemmer fra Janne

  SvarSlett
 7. Så spennende! Der har jeg ikke vært.
  Fien bilder du har tatt:)
  Savner bildene på bloggrollen jeg òg... Nå er det bare noen få med bilder. Har det noe med hvilken type bloggeprogram man bruker kanksje...?
  Håper det ordner seg snart!!!
  Klem til deg:)

  SvarSlett
 8. Flotte museumsbilder! De formidlet virkelig museumsstemningen. Jeg var mye flinkere med museumsturer når Kaja var mindre. Etter at vi flyttet ut av byen har jeg på en måte "glemt" at det går an. Men det gjør det jo, krever bare litt mer planlegging. Jeg ser en museumstur på Fragmenter-familien i nær fremtid:-) Takk for inspirasjon!

  Klem, Elin

  SvarSlett
 9. Hei igjen!! Nei, jeg aner ikke hvorfor det er slik. Det er sånn hos meg og, at noen er det bilde på og andre ikke. Men siden det er slik hos alle må det nå være noe vi ikke styrer over! Får håpe det plutselig er i orden igjen!! :)

  SvarSlett
 10. så søde ugla:)
  fine bilder, så artig ut på museum!

  Og så kul ramme til bambien, kreativ du er!

  bildene kommer nok plutselig tilbake...

  klem

  SvarSlett
 11. Åh! Hit fikk jeg lyst til å ta turen engang! Ser ut som det er et lit eventyr i seg selv og rusle rundt der! Og masse fine bilder du viser! Jeg ble inspirert!*smil*

  Og den nydelige ugla lille jenta har "tatt" med seg hjem da! Skjønner godt at det var forelskelse ved første blikk!

  Ønsker dere en fortsatt fin kveld!
  Klem fra meg

  SvarSlett
 12. I løpet av de 12 årene jeg har bodd i Bergen, har jeg faktisk bare vært på Naturhistorisk museum én gang. Det er et fantastisk fascinerende sted, så jeg bør absolutt komme meg innom igjen. Takk for påminnelsen!

  SvarSlett