fredag 3. desember 2010

En liten anbefaling..


I går lagde jeg middag til fire gode studievenninner, og vi fjaste som bare jenter kan til torsdag kveld ble til fredag:) Jeg ble skjemt bort med vertinnegaver, og i disse tider må jeg bare anbefale den ene..
Apotekets krydderte..mmm..det lukter og smaker av jul. Og når den attpåtil skal virke "avspennende i en hektisk hverdag", er jeg solgt! 


Vi har hatt en slow motion morgen i dag, med sen levering i barnehage og mye kos før isskraping og frostrøyk.. Godt med en og annen studiedag innimellom..Da må dere ha god helg alle som er innom! Fredagsklem fra Prinsesse Leia-pusen og MøbelPøbel:) 


15 kommentarer:

 1. Så koselig det høres ut!
  God helg til deg også:)

  SvarSlett
 2. Å, de serviettene med traktor på hadde vi i bryllupet til kaffen, bare i grønt :) Låvebryllup. Gode minner! GOd helg!

  SvarSlett
 3. vi har hatt den samme juleteen i flere tiår vi nå:) Drikker ikke te da, skjønner du:) Vi er en kaffeelskende familie:)
  Fine servietter og deilig kake skuer mitt øye:)Hvor har du kjøpt dem, serviettene altså:)

  God helg til deg også:)

  Fredagsklem fra Trine:)

  SvarSlett
 4. Jeg er egentlig en skikkelig kaffekjerring jeg også..hehe;) Serviettene kjøpte jeg på Kremmerhuset, og ble skikkelig vingle-Petter da jeg skulle bestemme meg for rosa eller grønn traktor..Kan tenke meg det gjorde seg på bryllupsbordet Åshild!

  SvarSlett
 5. Takk for godt tips! Lurte nemlig på hva jeg kunne finne på som en liten juleoppmerksomhet til gode kollagaer- den teen tror jeg må være midt i blinken. Takk :-)

  SvarSlett
 6. Så kos, ikke mye som er som en real jentekveld:) Kule servietter. He he, trodde ved første øyekast det var Moods of Norway som hadde hevet seg på serviettproduksjon også:) Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
 7. Den teen vil jeg ha :)) Hørtes deilig ut!

  Pus pus :) Hun er så søt!

  Klemmeklem fra Milla

  SvarSlett
 8. GOD helg til deg også!
  Takk for herlige bilder. Varmer i kulden!!

  SvarSlett
 9. Mmmmm deilig te :) Fine servietter, passer til mye. Vi kjører lignende traktor om sommeren :)

  SvarSlett
 10. Nydelig pus, minner om min jentepus, Fiona!

  Jeg kan love deg; ja, det gjør bittelitt vondt. Av og til ganske mye vondt. Man elsker de så mye at hjertet sprekker. Og så blir man så redd for hva som kan skje med dem. Som nå, når lillemann er sjuk stakkar. Blir ikke mye søvn da. Bare ligge å passe på at han har det greit. Han har bare feber altså...men det er ikke bare bare. Stakkar lille.

  God helg til deg!!!

  SvarSlett
 11. The most sought after online community site Twitter assists individuals to know about ongoing topics and events or social reactions of their favorite stars. here to buy twitter followers

  SvarSlett