mandag 1. november 2010

Tidlig krøkes..

Oliver fikk sydd sin egen pose i forrige uke (med litt hjelp)..Han valgte ut stoff selv, og så var det bare tut og kjør:) I går da posen kom opp på rommet, nektet han hardnakket på at han NOENSINNE hadde valgt et blomstrete stoff..Så vi får se hvor den ender opp til slutt..


I helgen mistet han sin første tann, og gjett om vi har ventet lenge på at den skal falle ut:) Vinduet ble satt på gløtt, og tannfeen fant jammen santen veien til mormor og morfar sitt hus..:) Skulle gjerne vært der å sett reaksjonen hans, men jeg regner med det blir flere tenner i vannglass fremover;)
Han fikk en liten koffert i premie etter å ha vært hos øyelegen på fredag..Akkurat stor nok til Donald og bamsen sin- trenger ikke mer på overnattingsbesøk;)6 kommentarer:

 1. Han er jammen flink ( kult blomsterstoff da ;)Jeg har samlet på alle tenner til min sønn, fra Tannfeen i en boks . Så tenkte jeg at han skulle få dem i konfirmasjonen . Men han skrev brev til tannfeen om han kunne få alle tennene tilbake , hvis han betalte noen kr for dem ;) Det syntes jeg var litt søtt , så han fikk dem tilbake :)
  Fin koffert Oliver har fått også da , står jo i stil med posen :)

  Fin mandag ønskes deg fra Janne :)

  SvarSlett
 2. Haha...det var som å høre min 4-åring da jeg sydde lappeteppe hans; blomster er visst ikke helt en guttegreie, det læres tidlig;)
  Jeg synes iallefall posen var kul, og imponerende prosjekt!

  SvarSlett
 3. Så fin pose! Du får hilse hanog si at han takker deg senere:) kul knaggrekke!

  SvarSlett
 4. Kjempefin pose og ikke minst kofferten! den var helt topp...tror jeg må prøve å finne noe lign til Jonasgutten:)
  klem

  SvarSlett
 5. Den posen ble jo superfin! Men gutter og mønster kan være en prøvelse, selv om de er godt opplært ;)

  SvarSlett