mandag 11. oktober 2010

Papirdyr..

Dagen i dag og gårsdagen har stort sett gått med til å ha en syk 2-åring på fanget, samtidig som jeg hører etter mistenkelige lyder om det er oppkast på vei. Vi er aldri langt fra badet, og hun er blitt kjempeflink til å gi beskjed.."mamma, aua magen..spy"..Da løper mamma det forteste hun kan for å rekke toaletten! 
For å prøve å underholde henne har jeg klippet og limt dyr som hun er så glad i:)Uglen ender nok til slutt opp i gangen tenker jeg:)


Håper alle er friske hos deg!


10 kommentarer:

 1. Åh uff da. Håper din lille snart er frisk igjen. Jammen ikke verst at hun klarer å si ifra når hun må spy!

  Søte papirklipp dere har laget:)

  SvarSlett
 2. Så koselige dyr du har laget!! og så kjekt å sitte med for Kaiamoren tenker jeg..ikke noe godt å være syk i magen :( Håper hun er bra igjen nå!
  Ha en fin kveld du og dine, klem :)

  SvarSlett
 3. Hei. jeg er så glad for at du la igjen kommentar hos meg, slik at jeg fant veien inn hit. Her var det veldig koselig. Masse godsaker å se på. Så fine papirdyr du har laget til den lille syke. stakkar. Ønsker dere god bedring i huset.

  SvarSlett
 4. Stakkars liten :-( Ikke noe trivelig for småfolk å være så syke! Men hell i uhell, det ble jo noen veldig søte papirfigurer ut av det da....;-)
  God bedring!

  SvarSlett
 5. Stakkar den lille (.Husker når min sønn var veldig liten og var syk , han viste ikke hva oppkast var , da sa han :Mamma jeg hosta sprut )Koselig denne uglen du har laget :)God bedring til den lille :)

  Klem fra meg :)

  SvarSlett
 6. Uff spysyken er absolutt det værste! Håper hun kommer seg raskt! I fjor så hadde storebror spysyken 1 gang i mnd...
  Blæh! Det var pyton!

  Så fine figurer du har klippet! Og så flott papir! Liker det jeg ser!

  SvarSlett
 7. Så vittig! :))Vi har sittet og laget nesten identiske innlegg hihi!! Men høsten er tiden for innesysler, og papirklipp er en favorittsyssel her hjemme. Ser at vi har samme pepperkakeform :)Jeg kjøpte elefanten min på Indiska i fjor vinter.Kanskje der du har vært også..Der fant jeg både et slott og en kamel også. Ha en fortsatt fin dag! Klem fra Kardemomme :))

  SvarSlett
 8. Håper det går bra med den lille! Kjempefine dyr :) Jeg titter litt videre her inne jeg..... :)

  SvarSlett
 9. Huff og huff, syke barn er ikke bra, håper formen er bedre nå!
  Gøy å klippe i papir og Rie Elise papir kan man ikke få nok av :)

  SvarSlett
 10. Så fine! papirklipp er noe jeg enda har til gode å prøve. skulle ønske døgnet hadde flere timer!! i dag reiser jeg avgårde til hovedstaden. det blir kjekt! Kos deg i høstsolen:-)

  SvarSlett