torsdag 21. oktober 2010

Kaos..

Ute..ro inne..Vinteren er kommet, og folk og media går bananas over snøen! Glad jeg er hjemme etter en travel praksisdag.. Skal ikke nærme meg ytterdøren engang;)

Fikk en  utfordring av morsomme Svimelaura med  bloggen Serendipity:
Når lo du sist og av hva


Denne var faktisk vanskeligere enn jeg trodde..eller, jeg vet jo når jeg lo sist, men ikke sånn skikkelig krampelatter hvor man hiver etter pusten;) Kan det være at jeg et tynget av alvorets time for tiden, eller at det er lenge siden jeg har sett barndomsvenninnene mine..da blir det colasprut- ut-nesen- faktor;) 


Barna mine er de som naturligvis får meg  til å humre mest i hverdagen, de er så ærlige, og har ingen filter som stopper dem;) Rett før Pøbelmannen skulle i butikken i sted hadde han og storebror på 5 år en liten heftig diskusjon. Da pappan var ute av døren kommer det surt fra sofakroken "mamma, kan vi ta oss en tur inn på nypappa.no?" Hehe..Gullkorn fra barnemunn er herlig! 


Konklusjonen er som følger: på tide med en venninnekveld med vin, skravling og "husker du" episoder!
Bildene er fra entreen..Bordet har fulgt meg i ti år, og har nå blitt malt i favorittfargen min. (koden finner du under FØR/ETTER) Det var trehvitt med blå plate, og klar for en aldri så liten make over:) 


Håper du får en fin kveld, fylt med latter, ullsokker og te!


9 kommentarer:

 1. Tihi, hærligt innlegg og nyyydelig bord og klokke :o)

  Du får nok samla jentegjengen tenke eg ja, funke som oftast det ;o)

  Ha ein superfin kveld, med eller uten latter :o)

  SvarSlett
 2. Herlig bord, og digger klokka!!

  Og FOR et gullkorn fra din sønn, hehe. Skulle ikke tro han var 5 år!

  SvarSlett
 3. Herleg - nypappa.no - den var fin:-) Og så nydeleg med cola-ut-nasen latter - det er ikkje noko som er bedre enn å lelelelele! Masse!

  Fine bilder forresten! Den lysegrønne fargen er ein av yndlingsfargane mine òg! Kjempefint bord!

  Klem til deg

  SvarSlett
 4. He he :) Ja disse barna sier mye rart .Kaos leste jeg - så kom jeg til første bildet , bilder på veggen pent og ryddig satt opp . Her var det ikke kaos tengte jeg ;) Fint var det :)Likte så godt klokka di og ;)

  Ha en fin dag i morgen :)

  SvarSlett
 5. kjente meg igjen i det du skrev, man skal være flink til å få seg en god latter innimellom, tror det er viktig for sjela! jeg humrer og smiler mye i hverdagen, har søte barn og en sjarmis mann, men skikkelig gapskratt er det vel en stund siden tror jeg. det må ordnes!

  morsomt: jeg har et bord som er veldig likt det der, det er arvet av min oldemor. kjempefint. det var faktisk mintgrønt, men nå er det meste flasset av, så jeg har visst nok et prosjekt der. takk for påminnelsen, hehe!

  SvarSlett
 6. Slike venninnekveld gjør underverker for stiver lattermuskler! Og det føles jo bare sååååå godt å få flire skikkelig godt :))

  SvarSlett
 7. Hi, hi, så herlig:)

  Titt forbi bloggen min, jeg har gitt deg en award:)

  SvarSlett
 8. miss U! Og en god gammel jentekveld.....

  Fine bilder :) Og fantastisk kommentar fra storebror :D Du er heldig, Pøbelmamma!

  Bloggen din er like behagelig å lese som å sitte i stuen din i sofakroken, lytte til rolig musikk og være i ditt nærvær <3

  MÅ ha meg en tur, snarest! :))

  SvarSlett
 9. Er på rundtur inne hos deg, så nå er det mulig du får mange Hulderspor på rappen her. ;)

  Deilig å le en sånn riktig god hikstelatter, så ut på tur med venner ja!

  Falt jo helt i nostalgistaver da jeg så denne klokken. Akkurat den samme hadde vi da jeg var liten. Ble vekket mang en morgen av at den sto og spant på en skål på kommoden. Rart, men jeg tenkte aldri den gangen over at den faktisk er så vakker som den er. Mon tro om mamma har den ennå..? Hmm. Oppdagelsesferder er spennende. Nå er jeg på det hos deg, og må nok ta en tur til moder`n å sjekke skatter som muligens støver ned. Opp og frem! -sier jeg da.

  Herlig "fra barnemunnen" kommentar. ;)

  SvarSlett