tirsdag 21. september 2010

Tapetprøver i posten...


Ida fra den søte bloggen sukkertoyforoyet.blogspot.com tipset om 6 gratis tapetprøver fra inreda.com.Nå er mine kommet i posten, og jeg er kjempefornøyd:) Det er mye jeg har lyst til å få ut av disse sjarmerende tapetene!
Satser på sol i morgen også, da bærer det på fjellet med matpakke og kamera. I dag har hele tirsdagen gått med på å få skikk på hus og heim etter unntakstilstand forrige uke;)
Håper på sol nær deg også:)4 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

  SvarSlett
 2. Lovely altså! Elsker Ferm Living tapetene, og har akkurat dekorert et settekassehus med både "Dotty" og "Tiny train" :)

  SvarSlett
 3. Ååå så fine :)) Gleder meg til å få se hva du finner på!!!

  SvarSlett
 4. Hei Christine! Tusen takk for en koselig hilsen og et godt forslag. Det som er litt synd med døra er at det ene hjørnet er gått litt i oppløsning (råtnet) på baksiden og det må det gjøres noe med hvis den skulle blitt en bordplate. Jeg skal tenke litt på det også:)

  For noen lekre tapetprøver, de kan du lage mye fint med. Veldig koselig blogg, og kul stil du har hjemme. Morsomt å se hvor fine 50-talls møbelene ble etter de fikk noen nye malingstrøk i fine farger. Skjønn datter du har også! Håper solen skinner hosn deg, det gjør den her så dette ser lovende ut. Ha en flott dag. Klem fra Jorunn

  SvarSlett