tirsdag 30. april 2013

Nytt liv

 
Dette vakre skatollet/pulten skal få et nytt liv. Skuffene er pusset og grunnet, så da er vi i gang!Liker så godt den gule bakplaten og den vesle skuffen:)


Fin tirsdag!

This cabinet is about to get a make over. Love the yellow "wall" and the little drawer


fredag 26. april 2013

..On a rainy day I choose green

Våren lar vente på seg. Det er ikke mye som minner om snarlig mai når jeg kikker ut vinduet.. Men, da får heller gjøre det litt vårlig inne da! Et "nytt" tilskudd er kommet opp på tallerkenveggen... Det gikk ikke opp for meg før i dag at det kunne være en fin brytning til de runde fatene. 
Den gule boksen er blitt til vase og notatboken (som det skribles mye spennende i;) 
er hentet frem. Alt vi får gjort når vi vaser rundt i huset en dag altså! Hehe
I morgen blir det loppis og tempo i helt andre baner!


Gul boks: Kremmerhuset
Notatbok: House Doctor

fredag 19. april 2013

MøbelPøbel tolker våren

Her er bildet som jumperfabriken valgte ut til nettsiden deres. Utrolig spennende å få mulighet til å tolke vårens kolleksjonmin måte. Med base i kjolen prøvde jeg å få frem den gode vårstemningen.

Bildet ble tatt på en av de mange solrike dagene vi hadde for litt siden, så det var ikke vanskelig å komme i rette stemning! Kalenderen på bildet viser mai, og jeg gleder meg allerede!

Se inn her for flere tolkninger av våren!


MøbelPøbel for Jumperfabriken. Check out more here


fredag 5. april 2013

Dvale

Jeg har gått i dvale. Skikkelig og! Etter en påske uti havgapet med sol og tonnevis med frisk luft, har jeg bare lyst til å fortsette denne bomulls-tilstanden. Være ute, drikke kaffe, slikke sol.. Vil det noensinne ta slutt?! Akkurat nå ser det ikke slik ut, og for en Vestlands-jente er det ganske utrolig! 
De store kreative krumspringene uteblir for øyeblikket, men "noe" er bestilt, så jeg er igang tankemessig, hehe;)

Håper dere har det bra! Nyt helgen:)

I`m struggling to get back to real life after an amazing easterholiday out by the coast.Lots and lots of sun, fresh air and coffee.Hope this will last forever!

Free printable calender: ZU