lørdag 23. mars 2013

Påske/Reprise

En liten påskereprise fra fjor. Det er lov det. Håper dere nyter helgen- enten det er på jobb eller hytten. Jeg er en av de førstnevnte;) Snart påskeferie!






onsdag 20. mars 2013

grey it is


Etter innlegget hvor jeg fortalte at jeg skulle male speilet fikk jeg nesten litt prestasjonsangst.Hvilke spennende sprell skulle Pøbelen finne på nå?! Vel, det ble grått. Plain grått.Sorry!Ettersom jeg har så mye farger going on i resten av huset ville jeg ha det litt avduset (er det et ord egentlig?)
..Sååå når jeg er i det grå hjørnet viser jeg likegodt denne rakkaren som ble kjøpt for halv pris på KID. Ikke visste jeg at man fikk tak i fine melhyller her! Planen er å ha den på kontoret jeg snart drømmer om å pusse opp..

Fin kveld til dere!

The brown mirror in the livingroom is now grey.  I have so many colors going on in the rest of the house that I wanted something neutral.

mandag 18. mars 2013

Vår hos Jumperfabriken


En liten fotoshoot  for Jumperfabriken pågår. Vår/sommer-kolleksjonen deres er ute nå, og jeg har vært så heldig å få ta masse bilder av denne nydelige kjolen. Gleder meg til 20+!

onsdag 13. mars 2013

Kribling


Hei! Tilbake, nesten frisk og nesten like rask:) Et godt tegn er det når fingrene begynner å klø, og i dag måtte jeg ta meg en tur til malerbutikken. Speilet på veggen i stuen har jeg hatt lyst til å gjøre noe med lenge. Er lei lei lei det mørkebrune treverket! Men ting vi er lei gjemmer vi ikke vekk, neida! Denne friskusen skal gjøre noe med den saken! Speilet er forløpig pusset, så da gjenstår den kjedelige delen (grunning), og deretter den gøye delen (1 strøk) ooog den litt mindre gøye delen (2 strøk)






Sees plutselig!



onsdag 6. mars 2013

Pasteller + Vår

Dere er sikkert møkkings lei av å se bilder av kjøkkenet nå! .. Men siden det er favorittrommet mitt i huset  blir det naturlig nok mest knipsing her. 
Mars-solen varmer i huset , og våren er virkelig ikke bare et ønske lengre!

Nå for tiden er det full bytting på hvem som skal være hjemme med småsyk trultemor. 
..Utfordrende for en liten å være inne så mye, så i dag snek vi oss ut på kafe
Pletter, juice .. og kaffe..Himmelen for begge to!


Kalender fra Zu