onsdag 30. mars 2011

Sirkusliv..

Kunsten å sjonglere er vanskelig! Det å sjonglere praksis, oppgaver, barn, Pøbelmann, hus og heim  er enda vanskeligere..Men jeg er halvveis i praksis denne uken, så jeg ser en ende på det.Hurra!


Kanskje det er en grunn til at dette bildet ble med hjem fra Pinoccio i helgen;) Synes streken er så sjarmerende..



Bilder fra barnerommet i dag..Spilledåse kjøpt i Aberdeen for noen år siden. . Musespiste ører, men hva gjør vel det?!




God kveld godtfolk!

søndag 27. mars 2011

DIY: Påskeegg med garn

..Så jeg i et blad mamma hadde liggende (Husker desverre ikke hvilket..). Her har jeg laget min egen versjon med garn fra Rema og egg fra Panduro. Hvis du vil prøve deg på disse, så stryk lim etterhvert som du jobber deg nedover med garnet- ellers blir det veldig klissete;) 

Da kan påsken bare komme:) Tror aldri jeg har vært klar for ferie!


torsdag 24. mars 2011

Ut av skapet..

En stund med kjedsomhet førte meg og Kaia opp på loftet, og hodestups ned i kartonger fra barndommen. Siden hun nærmer seg tre år, skal jeg heller tørre å slippe henne løs på disse  små skattene.. (i mine øyne da..;) 
Liiitt usikker på mammas gamle Barbie-dukke..Den tror jeg jeg tar selv!








Synes Ponnier anno 1986 var så mye søtere ..Nå har de helt abnorme øyne! Når jeg tenker etter, har egentlig alle jentelekene overdimensjonerte øyne for tiden.. Skjønnhetsideal?


(PS: Tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på forrige innlegg.. Herlighten!)



mandag 21. mars 2011

Butterfly..


For en som elsker sommerfugler kunne jeg ikke gå fra denne ringen  
 ( Accessorize)..
Gleder meg til det blir varmt i været, og vi kan nyte synet av de vakre!




Klem Pøbelen

søndag 20. mars 2011

Følgesvenn

Oliver har en følgesvenn..En venn for livet, som han uten tvil hadde valgt fremfor noen av lekene hvis han måtte..Denne følgesvennen heter Knerten, og har holdt sammen med min håpefulle fra første dag:) Oliver syntes det var en smule merkelig at en viss pinne het det samme  for noen år siden, men det var jo denne pinnen fra min egen barndom som gjorde navnevalget enkelt;) Han er ikke like hvit og fin i pelsen som før, men er til gjengjeld en like stor trøst, og bærer preg av å ha blitt kost med..mye! Det liker jeg:)









Historien om sengen, og hvordan den så ut før, kan du scrolle deg ned og lese om HER.
Vi tar en rolig søndag..middag, lur, tur.. God ettermiddag til skjønne deg!

onsdag 16. mars 2011

Blå onsdag..







Jeg er inspirert av lysere morgener og  fuglekvitter, blå himmel og mildere vær..
Boblejakken ble ekstra varm i dag, og Kaia har fått ny vårjakke(Lindex).. 
Å, så herlig det er med lettere klær!


Tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere..Det varmer!


Klem Pøbelen



mandag 14. mars 2011

I heart Boble


Den sjarmerende Boblen har så lenge jeg kan huske vært min favoritt over alle favorittbiler. Ingen over, ingen ved siden. I drømmene mine kjører jeg en rød herlighet på tørr asfalt, og siden jeg kan styre drømmene mine, er dette selvfølgelig også en cabriolet.;) 
Siden jeg ikke har en slik herlighet, men heller en grønn, familievennlig Mitsubishi (vet ikke om jeg klarer å stave det riktig engang) får jeg heller nøye meg med en miniversjon av en lekebil..




Oliver er som andre gutter opptatt av biler og fart, og det kan være jeg har lurt av meg en liten hvit løgn om hvor fort min røde boble kan gå..Uansett, denne puten skal opp på rommet hans, og jeg håper jeg kan stille omvende hans interesse for Ferrari, til denne sjarmerende saken, så kan vi kanskje spleise en vakker dag, og bytte på å kjøre tørr asfalt.. (stoff og bisebånd fra Stoff&Stil)



lørdag 12. mars 2011

Rolig lørdag..


Kaffe, bok og barna..Det er lørdagen sin det!




Og så har den etterlengtede Marius-genseren kommet i hus<3 Tusen takk mamma!


Håper alle har hatt en fin lørdag så langt:) God helg folkens!



torsdag 10. mars 2011

Mitt første sengetøy!

Jeg kaster janteloven over haugen og sier jeg er stolt over å ha sydd mitt første sengetøy;)  Mitt eget øyemål passet til og med bedre til dynen enn de andre trekkene, så dette kommer til å bli myye brukt:)
Jeg fant et svakt kreppet stoff på virre-runden på Stoff&Stil i helgen. For å bryte opp litt valgte jeg et annet stoff på puten..







Jeg kjøpte mer stoff for gavekortet mitt (HURRA for venninner som kjenner meg!), så Oliver skal få neste syprosjekt..Stay tuned;)



tirsdag 8. mars 2011

Tips på en tirsdag..


Brittni fra DIY-bloggen papernstitchblog er vel verd et besøk. Kreativ dame med mange inspirerende ideer! Det klør litt i mine egne fingre i kveld også, så her skal symaskinen fram før Frustrerte Fruer:)  God tirsdagskveld til dere!


(Bilde hentet fra brightbazaar.)

søndag 6. mars 2011

I dag har vi..


..Gått på besøk, gått enda mer på besøk, spist sjokolade og hatt tivolistemning med slå på boks. Heter det det da..? Ble litt usikker nå, med gøy er det iallefall, og dilla har vi fått:)
Vi veksler med å kaste ball, og en god gammel traver her hjemme: bowling!
Storebror er konkurransemenneske til tusen, så vi jo deles opp i lag. Greit i disse VM-tider;)




God fastelaven!

lørdag 5. mars 2011

Gult..

Jeg har en gul dag i dag! Ikke rart siden det er sol og lørdag:) Helgen tar jeg varmt imot etter en uke med sykdom og praksis. Føler meg endelig bedre, og turen gikk blant annet til Stoff &Stil i dag:) Hele bøtteballetten veltet inn i lokalene- barna gikk strake veien til barnekroken, mor med knapper, bånd og stoff i armene, og Pøbelmannen hvileløst rundt (han var sikkert redd for at noen fra jobben så ham;)




Da jeg fikk vite for godt over tre år siden at det var en jente jeg bar i magen, var denne kjolen noe av det første jeg bestilte på nettet. Selv om det var kun str 104 på lager, MÅTTE jeg bare! Ørlite for stor enda, men det gjør jo ingen verdens ting:)


Gi-vekken fra  giraffmamma!En nydelig perm med de vidunderligste papirene inni..Takk snille giraffmamma!



Sukk* for lørdager..Nå blir det Lasagne, rødvin og TV resten av kvelden:)